nem hivatalos oldal

Építkezés

Belsőépítészet lakberendezés az esztétika szolgáltatában

Belsőépítészet lakberendezés

Belsőépítészet lakberendezés

Senki nem szeret egy olyan szobában tartózkodni, amelyiknek az összhatása nem túl jó. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ennek ellenére Magyarországon sajnos még kevesen döntenek úgy, hogy a belsőépítészet lakberendezés segítségét kérik a saját otthonuk kialakításakor, pedig számtalan érv szólna ezen gyakorlat mellett. Kezdjük azzal, hogy sok esetben sajnos, a legjobb szándék ellenére sem sikerül olyan kinézetű berendezést összeválogatniuk a lakóknak, amilyet eredetileg szerettek volna.

Ennek oka, hogy sok lakástulajdonos nincs tisztában a lehetőségeivel és sokszor csak jobb híján választja ki a tárgyakat a belsőépítészet lakberendezés esetében. A másik nagy problémát az jelenti, hogy a laikusoknak nincs tapasztalatuk és nem tudják látványterv nélkül megállapítani, hogy egy adott berendezési tárgy jól mutat majd a szobában vagy sem. Lehet, hogy a termék fantasztikusan nézett ki a lakberendezési áruház katalógusában, ám ez egyáltalán nem jelent garanciát arra, hogy majd egy teljesen más szobában is jól fog érvényesülni. Olvasd Tovább

A legnépszerűbb szobatermosztát modellek

szobatermosztát

szobatermosztát

A klasszikus szobai termosztát nem programozható, csak két hőmérséklet gombbal rendelkezik és ezek segítségével lehet beállítani. A használatával pontos hőmérsékleti igény állítható be. Leginkább kazánrendszerekhez szokták használni. A szobatermosztát hőmérsékleti tartománya változó, így erre mindig figyelni kell, amikor a készülék megvásárlására kerül a sor. A programozható szobatermosztát ezzel szemben már egy sokkal komplexebb megoldást tud nyújtani. A hét minden napjára külön hőmérsékleti értékeket lehet rajta beállítani.
Olvasd Tovább

A Lindab ereszcsatorna korriózióálló tulajdonsága

Lindab ereszcsatorna

Lindab ereszcsatorna

A Lindab minőségi építkezési termékek forgalmazásával foglalkozik. Nincs ez másképp természetesen az ereszcsatorna esetében sem. Esztétikus megoldásokat kínál, és akár minden típusú házhoz felszerelhető. Tervezése könnyedén kivitelezhető, és a beszerelését is egy nap alatt kivitelezhetjük. Tartóssága miatt sokan döntenek a Lindab ereszcsatorna mellett. Komplett esővíz elvezető rendszer alakítható ki a segítségével. A Lindab ereszcsatorna alapanyaga svédacél, amely évek elteltével sem deformálódik, nem vetemedik, és nem repedezik meg. Hosszú élettartammal rendelkezik.
Olvasd Tovább

A fa ablak esztétikus és időtálló!

Fa ablak

Fa ablak

Bizonyos idő elteltével minden otthonnak szüksége van egy kis felújításra, de előfordulhat, hogy nagyobb változtatások kellenek. Ha cserélni kell a nyílászárókat, kitűnő megoldást kínálnak a fa ablakok a http://www.axis-szolg.hu/ kínálatában, melyek esetében lehetőség van az egyéni méretek gyártására is! Ha tökéletes végeredményt szeretne elérni, a z ablakokon és ajtókon nem érdemes spórolni, hiszen általuk is emelhetjük a lakás komfortját.

Olvasd Tovább

A rekuperátor működési alapelve

rekuperátor

rekuperátor

Egy hővisszanyerő készülékkel nagyon sokat lehet spórolni. Egy olyan szellőztetőrendszerrel állunk szemben, amit a nagyfokú hatékonyság jellemez. A készülék célja az, hogy a légtérben lévő magas páratartalommal rendelkező levegőt elszállítsa. Az elhasznált levegő hője viszont nagyon fontos értéket biztosít a számára. A rekuperátor készülék technikája alapján képes a hő nagy részét átadni a frissen beszívott, ám hűs levegő számára. A keresztáramú rekuperátor segítségével minimálisra csökkenthető a szellőztetés esetében keletkező fűtési veszteség. Ez természetesen a számlánkon is meg fog látszani.
Olvasd Tovább

Szaküzletek műanyag ablak vásárlására

Műanyag ablak vásárlás

Műanyag ablak vásárlás

Aki lakásépítésre szánta el magát, annak nincs könnyű dolga, hiszen ez egy nagyon bonyolult, összetett és nehéz folyamat, Hiába bízzuk az egész munkálatot szakemberekre, mégis ott kell lenni és felügyelni kell a munkálatokat, hogy ne történjenek kellemetlenségek és nem utolsó sorban azért, hogy a mi elképzeléseink valósuljanak meg. Az ablakok meghatározóak lehetnek, az egész lakás összhangját és esztétikáját tekintve. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy honnan is lehet szép, kifinomult, stílusos ablakokat rendelni? Tudta, hogy Budapesten 3 szaküzletünk van ahol műanyag ablakokat vásárolhat? Olvasd Tovább

A műanyag ablak Budapest térségében is elérhető

Minden ember számára fontos az, hogy olyan helyen érhesse el a számára fontos szolgáltatásokat, amelyek közel vannak a lakhelyéhez. A műanyag ablak Budapest városában is megtalálható. Ezek a termékek igazán népszerűek lettek, hiszen jó minőségűek, ami minden vásárló számára fontos.

Kétségtelen tény, hogy az ajánlatokban számos termék található meg, amelyek biztosan megfelelnek majd a vevők számára is. Igazán széles a választék ezekből a termékekből is, így biztosan mindenki meg fogja találni azokat az ajánlatokat, és azokat a termékeket, amelyek megfelelőek lesznek a számára. Olvasd Tovább