A Moyra körömlakk kollekciói

Moyra körömlakk
Moyra körömlakk

Ön milyen körömlakk márkát részesít előnyben, amikor vásárlásra kerül a sor? Van esetleg valamilyen preferenciája? Amennyiben nincs, itt a nagyszerű alkalom! A Moyra körömlakk több kollekciót is kiárusított már, homok, holografik, metál, gél hatás, matt és selyem fényű lakkok kategóriáiként. Ha erről a márkáról hallunk, az esztétikai szépség, illetve a kiváló minőség juthat eszünkbe. A Sand (homok) lakkok közül is több kategória található.

A Vivid Sand kollekció neon színű körömlakkokat tartalmaz, csillámosabb és mattabb verzióban egyaránt, ezek enyhe árnyalatokban különböznek. Két rétegben tökéletesen fednek, felületük érdes. A homoklakk családon belül még egy kollekciót kiemelhetünk, a Sugar Sand lakkok felülete a körmön kevésbé érdes. A holografikus típusú Moyra körömlakk holo hatása miatt napfényben gyönyörűen csillog.

A Sea Salt effect egy másik kategória a márkán belül, fehér csillámokat tartalmaz, mely körömre festve olyan hatást kelt, mintha sós lenne, ahogy a körömlakk neve is jelzi. Az érdes felületet a fedőlakk tökéletesen eltakarja. A Gel Look típus szintén a Moyra körömlakk családjába tartozik, mely színekben rendkívül gazdag és nyomdázásra is kiválóan alkalmas. Webáruházunkon keresztül egyszerűen megrendelhetőek ezek a termékek, így nincs szükség arra, hogy több üzletet is végigjárjon a megfelelő szín megtalálása érdekében.

A Moyra körömlakk a jó minőség mellett kedvező árkínálattal is rendelkezik, folyamatosan bővülő új kollekciókkal, a szivárvány minden színében. Ideálisnak bizonyulnak bármilyen alkalomra. Amennyiben stílusos körömviseletet szeretne Ön is, válassza a Moyra körömlakk kollekcióit!