Ilyen feltételekkel lehetséges a hajóbérlés

Hajóbérlés
Hajóbérlés

Nagy élményt jelent a Balatonon való vitorlázás, ezért mindenkinek ki kellene próbálnia! A hajóbérlés Balatonfüred városában kedvező feltételekkel lehetséges, tehát érdemes információt szerezni róla. A hajó átvétele reggel nyolc órától történhet, és már kezdődhet is a kirándulás! A kikötőbe való visszatérésnek 19 óráig kell meglennie. Természetesen, mindegyik hajón vannak mentőmellények, ezért az ügyfeleknek a biztonság szempontjából sem kell aggódniuk.

A bérlés ára rengeteg tényezőtől függ. Nem mindegy, hogy melyik vitorlásra esik a választás, és az is számít, hogy az elő- vagy utószezonban történik-e a kölcsönzés. Ha szükség van hajóvezetőre, akkor az ő díját is meg kell téríteni. Minimum kettő, maximum nyolc óra hosszára lehet kibérelni a felsőkategóriás hajókat. Kaució letételére is szükség van a kikötőből való elindulás előtt.

Változó, hogy hány személy fér el a vitorlásokon, ezért ennek utána kell nézni a hajóbérlés előtt. Szervezhető többek között naplementés túra, leánybúcsú és horgászat is. Lehetőség nyílik a vitorlásoktatásra, illetve a csapatépítő tréningek megtartására. Fontos kiemelni, hogy a Róza rendezvényhajó csak személyzettel együtt bérelhető. A setavitorlazas.hu honlapon ajándékutalvány megvásárlására is lehetőség nyílik.

A teljesen felszerelt hajókon van többek között hi-fi, konyhai felszerelés és hűtőszekrény is, ezért garantálható, hogy a vendégek pompásan fogják érezni magukat. A nyári Balaton látványánál nincs is szebb, tehát nagy élményt jelentenek a vízen töltött órák. A családi nyaralás egyik fénypontját jelenti a hajóbérlés, mivel a gyerekek is nagyon élvezik az ilyen kirándulást.