A vízipipa használata kifejezetten egyszerű

Vízipipawebáruház széles választéka

„Szív, sűrít, gyújt, kipufog“ így hangzik Sub Bass Monster híres rapslágerének, a Négy ütemnek a refrénje. Talán ezzel jellemezhető a legjobban a vízipipa használata. Még egy kezdő sem fog nehézségekbe ütközni, amikor kicsomagolja a vizipipawebaruhaz.hu weboldaltól rendelt termékét, hiszen az összeállítás és a vízipipa használata egyszerűbb, mint azt sokan gondolnák. Elsőre körülményesnek tűnhet, viszont egyáltalán nem az.

A tartályba bele kell tölteni a megfelelő mennyiségű vizet, a dohánytartóba ezután mehet a dohány vagy az ásványi kövek, rá az alufólia, amit egy fogpiszkálóval kilyuggatunk. A felhevített faszén ennek a tetejére fog kerülni. A vízipipa használata során nagyjából ennyi az előkészület és ezután már bele is szívhatunk.

Nem olyan, mintha cigarettát szívnánk, de a szivarhoz és a hagyományos pipázáshoz sem hasonlítható. A vízipipa használata során a vízgőzt egyből tüdőre szívjuk. Olyan, mintha egy nagy levegőt vennénk a csövön keresztül. Azért a kezdők csak óvatosan próbálkozzanak, mert könnyen lehet köhögés a vége! Ha mindent jól csinálunk, akkor következhet a „kipufogás“ ami egy hatalmas párafelhő formájában fog megnyilvánulni. A vízipipa használata rendkívül kellemes és szórakoztató élmény.

Társaságban keresve sem találhatnak megfelelőbb kelléket egy kellemes beszélgetéshez. Aki szeretné lenyűgözni a barátait, akár megtanulhat karikákat is fújni. Azért megunhatatlan a vízipipa használata, mert nagyon sokféle ízt lehet kipróbálni. Használhatunk hagyományos pipadohányt, de az ásványi kövek is kifejezetten népszerűek. Nikotinos, illetve nikotinmentes változatban egyaránt kaphatóak, ezért mindenki megtalálhatja megfelelő terméket.

Print Friendly, PDF & Email