A vízipipa használata kifejezetten egyszerű

Vízipipawebáruház széles választéka

„Szív, sűrít, gyújt, kipufog“ így hangzik Sub Bass Monster híres rapslágerének, a Négy ütemnek a refrénje. Talán ezzel jellemezhető a legjobban a vízipipa használata. Még egy kezdő sem fog nehézségekbe ütközni, amikor kicsomagolja a vizipipawebaruhaz.hu weboldaltól rendelt termékét, hiszen az összeállítás és a vízipipa használata egyszerűbb, mint azt sokan gondolnák. Elsőre körülményesnek tűnhet, viszont egyáltalán nem az.

A tartályba bele kell tölteni a megfelelő mennyiségű vizet, a dohánytartóba ezután mehet a dohány vagy az ásványi kövek, rá az alufólia, amit egy fogpiszkálóval kilyuggatunk. A felhevített faszén ennek a tetejére fog kerülni. A vízipipa használata során nagyjából ennyi az előkészület és ezután már bele is szívhatunk.

Nem olyan, mintha cigarettát szívnánk, de a szivarhoz és a hagyományos pipázáshoz sem hasonlítható. A vízipipa használata során a vízgőzt egyből tüdőre szívjuk. Olyan, mintha egy nagy levegőt vennénk a csövön keresztül. Azért a kezdők csak óvatosan próbálkozzanak, mert könnyen lehet köhögés a vége! Ha mindent jól csinálunk, akkor következhet a „kipufogás“ ami egy hatalmas párafelhő formájában fog megnyilvánulni. A vízipipa használata rendkívül kellemes és szórakoztató élmény.

Társaságban keresve sem találhatnak megfelelőbb kelléket egy kellemes beszélgetéshez. Aki szeretné lenyűgözni a barátait, akár megtanulhat karikákat is fújni. Azért megunhatatlan a vízipipa használata, mert nagyon sokféle ízt lehet kipróbálni. Használhatunk hagyományos pipadohányt, de az ásványi kövek is kifejezetten népszerűek. Nikotinos, illetve nikotinmentes változatban egyaránt kaphatóak, ezért mindenki megtalálhatja megfelelő terméket.