3D autófólia, furgonból elefánt

3D autófólia
3D autófólia
3D autófólia

Egyre több autófelületen találunk reklámcélú hirdetéseket, hiszen a kis- és nagyvállalkozók kedvelt reklámfelületévé vált. Ugyanakkor szerte a világban, furcsább és furcsább színű autókat látunk, csupán lelkük, szemük szórakoztatásáért.

A 3D autófólia az egyik leginkább megszokott alkalmazása eddig a reklámfelületek létrehozása volt, de az utóbbi pár évben megjelent ez a furcsa hobby, aminek folytán a szürke mindennapi személyautóból, tüzet okádó sárkányt varázsolnak.

Legyen személygépkocsi vagy utasszállító kisbusz minden becsomagolható. A 3D autófólia egy olyan fóliatípus, amit több irányban ívelt felület bevonására is alkalmazható. Maga a fólia egy öntési eljárás eredménye, így olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint más típusú, hagyományos öntött eljárású fóliáknál nem tapasztalható. Remekül nyúlik, nincs memória reakciója, nem zsugorodik.

Prémiumminőségű alapanyagokból készül, nem hajlamos az elöregedésre, ellenáll a külső kémiai, fizikai behatásoknak, leválás nélkül tűri a hideg-meleg ciklusokat. Ezen kívül, külön szempont volt a tervezésénél és a későbbi fejlesztéseknél, hogy hatékonyan ellenálljon az UV sugárzásnak. Ha megfelelő eljárások segítségével viszik fel az autó felületére, betartva a gyártó szavatossági követelményeit, a fólia minimum 5 évig megtartja fizikai, kémiai tulajdonságait.

A tulajdonságaiból ítélve nem rossz választás, egyaránt lehet gépjárművek borítására használni vagy reklámcélú plakátok készítésére. Az Unicast 3D autófólia kétrétegű, aminek érdekessége, hogy a felületén szín-átmenetek találhatóak, így fokozva a dekoratív hatást. Szemtelenül mutatós, fényes bevonat hatását kelti.

Mivel nem átlátszó, hatékonyan használható olyan járművek átalakításánál, amelyiken már volt előzőleg reklámfelület vagy éppen a fényezés hiányát kívánja a megrendelő eltüntetni. A 3D autófólia nyomtatható, solvent, eco-solvent, UV és szublimációs technológiával, így minden kliens merész gondolata kivitelezhető, ha éppen úgy kéri, a furgonból elefántot készíthet. Kérem, ne értse félre, csak a külalak módosul, a teherbírás marad a régi.