Tiszta méhpempő értékes nyomelemekkel

tiszta méhpempő
tiszta méhpempő

A méhek tejének is nevezett, csodálatos anyag a tiszta méhpempő, amivel a szorgos kis állatok a királynőjüket táplálják. Ez a sejtszinten regeneráló szuperélelmiszer még termékenységet fokozó hatással is rendelkezik. A tiszta méhpempő támogatásával a méhkirálynő akár 5 évig is elélhet, azonban az emberi szervezetre is nagyszerűen hat.

Több mint 150, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, magas B-vitamin tartalmú, fehérjékben és szénhidrátokban gazdag. Felfedezhetőek benne hasznos ásványi anyagok, értékes nyomelemek, amiknek köszönhetően, rengeteg jó hatása van a szervezetre. Továbbá, a tiszta méhpempő több mint 60% vizet és 20% cukrot rejt. Az aminosav és fehérje száma akár a 18%-ot is megközelíti. Érdemes adni ennek a terméknek egy esélyt.

Mire terjed ki a tiszta méhpempő hatása?

Egészségmegőrzés, illetve betegségek elleni küzdelemre egyaránt sikerrel vethető be, mert kiváló hatást gyakorol az emberi szervezetre. Az ép csontozat és fogazat fenntartására, a központi idegrendszer védelmére egyaránt kiterjed a tiszta méhpempő hatása. Erősebbé teszi az immunrendszert, így lényegesen ellenállóbbak leszünk a különféle betegségekkel szemben.

Jó hatással van a keringésre, a szívre, az ízületi és mozgásszervi problémákra, valamint növeli az életenergiát. Vannak periódusok, amikor úgy érezzük, hogy semmihez nincs kedvünk, erőnk, ilyenkor célszerű arra gondolnunk, hogy a tiszta méhpempő hatása elhozhatja az erőnlétet, frissességet. Termékenységet fokozó hatása egyszerűen egyedülálló.

Hasznos a méhpempő babavárás esetén

A méhpempő nemcsak táplálja a méhkirálynőt, de a termékenységét és a szaporodási képességét is ennek a szuperélelmiszernek köszönheti. Igazi kincset érhet a méhpempő babavárás idején is, hiszen elősegíti a megtapadást. Emiatt a várandósság első 12 hetében kiemelten fontos volna a szedése.

Már a gyerektervezéskor tanácsos a méhpempő nem mindennapi segítségéhez folyamodni, mert több kutatás is bizonyítja, hogy a női meddőség leküzdésében egyedülálló módon képes segíteni. Ez a természetes, méhek által előállított garatmirigy-váladék erősen megnövelheti a fogantatás valószínűségét. A méhpempő babavárás során a speciális összetevőivel segíti az egészséges, boldog várandósság elérését. Megfontolandó tehát a használata.

Fontos a méhpempő babavárás elősegítésére

Megfordulhat a fejünkben a kérdés, hogy mégis hogyan működik a méhpempő, milyen hasznos összetevői vannak? Azért ideális a méhpempő babavárás előtt, mivel elősegítheti a peteérést és azon hormonoknak a termelődését, amik a beágyazódáshoz tökéletessé alakítják a méhnyálkahártyát. Rengeteg hasznos összetevőjével kiváló tápanyagforrásként erősíti fel a női szervezetet.

Bár tudni kell, hogy a pár férfi tagjának is javasolt szednie ezt az élelmiszert, ha szülőkké szeretnének válni. A méhpempő babavárás előtt kiegészíthető virágpor fogyasztásával is, mert így együttesen fejthetik ki nagyszerű hatásukat. A termék nagyon egyszerűen megrendelhető a beobee.hu webáruházból, ahol részletes leírást is olvashatunk a tulajdonságairól.