A bolygókerék kifejezetten jól gurul

A bolygókerék minden robothoz megfelel
A bolygókerék minden robothoz megfelel
A bolygókerék minden robothoz megfelel

A robotika egy igazán érdekes tudomány, ezért ha Önnek is kedve támadna valamilyen szerkezetet építeni, akkor látogassa meg a www.hobbirobot.hu weboldalt, hiszen itt hasznos információkkal lehet gazdagabb! A bolygókerék talán mindenkinek ismerős, aki már valamilyen szinten foglalkozott ezzel a területtel.

Ez a tartozék egyszerűen csak gurulásra képes, így az építők leginkább egy harmadik kiegészítőként használják, a motorikusan meghajtott kerekek mellé. A bolygókerék azért kifejezetten közkedvelt, mert kemény padlófelületen és szőnyegen is remekül működik, továbbá, a felszerelése a vázra senkinek nem okoz gondot.

A shop.hobbirobot.hu webáruházban többféle típusú kerekeket is lehet találni, ezek között méretbeli és anyaghasználati különbségek vannak. A bolygókerék, típustól függően, lehet műanyagból vagy fémből, így mindenki maga választhatja ki a számára megfelelőt. A különféle robotvázak esetében a tengelytávolság is változó, ezért érdemes odafigyelni erre is a bolygókerék rendelésénél.