A Cerva munkaruha változatai sokfélék

Cerva munkaruha
Cerva munkaruha

A márka 1991 óta van jelen a piacon, ami a védőfelszerelések forgalmazását illeti. A Cerva munkaruha prémium kategóriás variánsait is megtalálhatja a termékpalettákon.

Persze az olcsóbb típusokat is könnyen beszerezheti. A céget változatos formavilág és széles anyagválaszték jellemzi. Az egyik új fejlesztésük a Trifibetex anyag, ami nagy mozgásszabadságot tesz lehetővé. 62 % pamut, 35 % poliészter, valamint 3 % spandex kapott szerepet a kialakításnál.

A Cerva munkaruha ezen változata rugalmas. A pamut tartalma finom tapintást és megfelelő szellőzést biztosít. A pamut, a poliészter és a spandex kombinációi kimagasló tulajdonságokkal ruházza fel a terméket. Szóval a Trifibetex változat erős, légáteresztő, színtartó, nedvszívó, rugalmas, ellenáll a szennyeződéseknek és kényelmes.

A Cerva munkaruha többi variációja is hasonló jó tulajdonságokkal rendelkezik. A gyártó nagyon népszerű, a kifejezetten jó minőségi termékeinek hála. Az internetes áruházakból néhány kattintással könnyen beszerezhetők ezek a nagyszerű termékek.