A DKNY óra megfelel az elvárásoknak

szilikon óra
Szilikon óra

Ha szeretne egy megbízható és stílusos kiegészítőt látni a csuklóján, akkor érdemes a szóban forgó gyártó termékpalettáját szemügyre venni. A DKNY óra letisztult formavilággal rendelkezik, ennek köszönhetően elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Bármilyen hivatalos alkalomra megfelel, sőt, a munkahelyén is megállja a helyét.

A Minetta, az Ellington, a Murray, a Dress, a Parsons és a Chambers változat egyformán népszerű. A DKNY óra hosszú távú használhatóságot biztosít. Kiváló az ár-érték aránya, a felhasználók nagy örömére. Megfelelő karbantartás, illetve ápolás mellett, akár több generációt is kiszolgálhat. Sokféle kivitelben készül, így biztosan ráakad az ízlését leginkább kielégítő modellre. A beszerzése nem problémás, a webshopoknak köszönhetően.

A szilikon óra bírja a strapát

A ketyegő előnyös tulajdonságai közé sorolható többek között az, hogy jól bírja a nedvességet és a gyűrődést. A szilikon óra leginkább szabadidős tevékenységek alkalmával jön jól. Ami a szíjat illeti, többféle anyagból készülhet. A szövetpántos variáció kifejezetten jó választás a húzós mindennapokra, hiszen ez az anyag rendkívül strapabíró, könnyen tisztítható, sőt, komfortos viseletet biztosít.

A fémszíjas típus szintén népszerű a felhasználók körében. A szilikon óra ezen modellje komoly kisugárzást kölcsönöz a tulajdonosának, ebből kifolyólag hivatalos eseményekre is megfelel. Az urak nagy kedvence, mivel férfiasabbnak érzik magukat a hordása közben. Amennyiben szeret úszni, esetleg búvárkodni, akkor kiváló döntés lehet a Festina Diver, ami 200 méterig vízálló.

Karóra viselés szabályok nélkül

Már az elején le kell szögezni azt, hogy ezzel a dologgal kapcsolatban nincsenek kőbe vésett szabályok. Ettől függetlenül, a karóra viselés előnyösebbé tehető néhány tanács megfogadásával. Egy búvárkodásra alkalmas modell természetesen nem passzol öltönyhöz, kivéve akkor, ha el szeretné játszani a 007-es ügynök szerepét.

A viccet félretéve, a férfiaknak javasolt tartózkodni az olyan ketyegőktől, amelyek nem illeszkednek tökéletesen a csuklóra. Maximum 1 ujjnyi rés legyen a csukló és az óratest között. A karóra viselés nem feltétlenül kell bal kézen történjen, szóval a hagyományokat ma már nem igazán veszik figyelembe. Nem létezik olyan darab, ami minden alkalomra megfelelne, ezért ha teheti, akkor szép lassan alakítsa ki a saját gyűjteményét!

A szilikon pántos óra egyre felkapottabb

Tökéletes választás lehet azoknak, akik nem kedvelik a fémszíjas variációkat. A szilikon pántos óra hihetetlenül közkedvelt a fiatalabbak és a középkorúak körében. Az efféle szíjak történetét illetően azt kell tudni, hogy az 1960-as években jöttek divatba. Akkoriban terjedt el a búvárórák gyártása, amit már a civilek is meg tudtak vásárolni az üzletekben.

Eleinte még túlságosan merevek voltak és könnyen kirepedeztek. Szerencsére, napjainkra a gyártók ezt a problémát megoldották, így a ma kapható szilikon pántos óra minden változata kényelmes viseletet biztosít. A minőségi modellek, mint a Festina The Originals vagy a Chrono Sport elegánsabb öltözetekhez is remekül passzolnak. További előnyük, hogy japán Miyota szerkezetekkel vannak felszerelve.