A fülbevaló ára változó

Egyszerű fülbevaló
Egyszerű fülbevaló
Egyszerű fülbevaló

Bizonyos stílusok képviselői, nehezebben találnak fülbevalót maguknak, mint a nagyobb többség. A fülbevaló megvásárlása előtt, érdemes végiggondolni, hogy milyen alkalmakra és hányféle összeállítással lehet majd viselni a jövőben. Hogyha egy ilyen ékszert csak azért vesz meg drágán a vásárló, mert csak egy alkalommal fogja használni, akkor az nem igazán éri meg a befektetést.

Viszont, ha olyan darabra akad, amit többféle stílusú és színű ruházattal is tud hordani, akkor a fülbevaló akármennyibe is kerüljön, meg fogja érni a befektetést, mivel a ráköltött pénzösszeget annyifelé kell osztani, mint ahányszor hordani fogja az illető. Ezért a drágább fülbevaló ára is könnyedén lecsökken, ha kiszámolja valójában hányszor fogja használni egy hónap vagy egy év alatt.

Gyakran a kiválasztott stílus az, ami megakadályozza a vásárlót, hogy milyen ékszert válasszon magának. Például a sportos stílus kedvelői sokszor maradnak ezért a kicsi, mégis csinos daraboknál, mivel az ilyen fülbevaló nem akadályozza őket abban, hogy a kedvenc tevékenységüket végezzék.