A galléros póló remek választás munkaruhához

Divatos galléros pólók
Divatos galléros pólók

Egyre több cégnél alap már, hogy logóval ellátott munkaruhát biztosítanak az alkalmazottaknak, hogy ne az utcai viseletben dolgozzanak a munkások. Kimondottan előny akkor, ha személyzet terepen vagy műhelyben dolgozik és ki van téve annak a veszélynek, hogy a viselete megrongálódjon, összekoszolódjon.

A galléros póló az egyik legnépszerűbb felsőruházat, amit könnyen lehet hímezni is, plusz maga az anyaga is nagyon tartós, nem nyúlik el mosáskor, vasalható, ugyanakkor nem bolyhosodik. Különféle galléros póló modell közül válogathat az oldalunkon is, legyen az női vagy férfi szabású. A felhasznált textil rendszerint tartalmaz elasztánt, hogy modern és rugalmas öltözék maradjon.

A galléros póló további előnye az is, hogy a gallér elnyeli az izzadságot, védi a nyakat a leégéstől a nyári terepmunka idején, továbbá sportos eleganciát kölcsönöz a viselőjének. A gyűrűfonású anyag a legjobb minőséget adja, ennek köszönhetően pedig Ön is elégedett lesz, hiszen a munkaruhák nem fognak hamar tönkremenni. Mint minden más felső esetében, a galléros póló kiválasztásánál is több méretből szelektálhat, nem beszélve a széles színválasztékról.

A galléros póló nemcsak a személyzetnek lehet kényelmes viselet, de gyakran választják egyesületek és vállalkozások reklámajándék alapjaként is. Kampányoknál szintén szeretik az anyaga, stílusa és tartóssága miatt. Amennyiben általunk végzett gépi hímzéssel válik egyedivé a megrendelt galléros póló, a termék árából faragni is tudunk. Jelentősebb számú rendelésnél egyedi ajánlattal érkezünk és biztos lehet abban, hogy nagyon hamar kézhez veheti a logóval ellátott ruhákat.