A mellplasztika, nem csak hiúságból történhet

Amikor mellplasztikáról hall az átlagember, akkor legtöbbször hajlamos egy enyhe szájrándítással továbbállni, holott érdemes kicsit utána menni a dolognak, mert bizony a mellplasztikanem csak „jó dolgában vész meg a kutya is” effektus miatt történhet.

A pubertáskor elérése után a test már csak minimális mértékben változik, ezzel arányosan a mell mérete a 18. életévet betöltött nőknél általában kialakultnak tekinthető. A mell a női nemiség egyik legszembetűnőbb jegye, ennek tökéletessége az önbizalom fokmérője is, a hódítás, az anyaság „központjának” a melleket tekinthetjük. Amennyiben a mellek mérete kicsi, vagy kissé megereszkedett ez súlyos károkat okozhat lelki fronton, ami akár munkahelyi, családi konfliktushoz is vezethet.

A mellplasztika  ebben az esetben olyan szükséges szépészeti beavatkozás, ami segít helyreállítani a fizikai arányokkal a lelki egyensúlyt is. A hasonló mellplasztikai műtétek során a keblek dúsabbak és formásabbak lesznek, emellett visszatér a feszesség, és arányaiban is komoly esztétikai változások történnek természetesen pozitív irányban.