Akciós és galléros pólók

Akciós pólók
Akciós pólók

A divat évről-évre változik, ezért nem érdemes mindig adott stylist ötleteit követni. Inkább alakítson ki egy saját trendet, stílust, amelyben jól érzi magát! A grandis.hu áruházban lévő akciós pólók kinézete divatosnak mondható. Ha Ön sem szeretne több tízezer Forintot elkölteni csak azért, hogy az aktuális divatot kövesse, akkor célszerű olyan felsőket, nadrágokat és egyéb ruhaneműket vásárolnia, amelyek kényelmesek és mindig modernnek számítanak. Az öltözködésről elmondható, hogy csak egy idő után vált szét osztályokra.

Eleinte mindenki ugyanúgy öltözködött a társadalmi rangjától függetlenül. A nők kezdetben rendkívül egyszerű vászonkendőt viseltek, amelyet a derekukra kötöttek. Egyedül a felsőbb rétegekbe tartozók viseltek olyan köpenyt, amely a könyökükig ért. Ahogyan változott a világ, úgy alakult át az emberek ízlése is. Az akciós pólók remek választásnak bizonyulnak, hogyha valaki szeretné a gardróbját felújítani. Egy házibuliba mindenképpen megéri olyan akciós pólót felvenni, amely kényelmes és még divatos is. Természetesen az akciós pólók mellett a galléros változatokat is megtalálhatja, amelyek munkahelyre és hétköznapokra is tökéletesek.

A galléros pólók vagy felsők igen jó áron rendelhetők meg a grandis.hu webáruházból. Amennyiben az Ön munkahelye is megkívánja, hogy galléros pólóban jelenjen meg, akkor ideje több terméket beszereznie, mert most még akciós áron juthat hozzájuk. A Diadora Utility Abacus galléros póló most 35%-os kedvezménnyel lehet az Öné, ha ellátogat a webshopba. Az UV védelemmel ellátott teniszpóló kék színnel és többféle méretben készül. A 95% pamut és 5% elasztán anyag jól szellőzik és komfortos. Az unisex galléros póló modellre 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítanak a vásárlást követő harminc napon belül.

Ha valami gond lenne a mérettel, akkor azonnal visszaküldheti a terméket. Szavatossági kötelezettséget nem tudnak biztosítani a galléros póló modellekre, ezért vásárlás előtt tudomásul kell venni az esztétikai vagy egyéb hibákat. A szigorúbb munkahelyek megkövetelik azokat a ruhadarabokat, amelyek többet takarnak. Sőt, olyan munkahelyek is léteznek, ahol a tetoválásokat teljes mértékben el kell rejtenie a dolgozóknak. Ez esetben pedig a hosszúujjú felsők jöhetnek csak szóba. A galléros póló testbarát alapanyagokból készül, így nem kell a kidörzsölt, vagy kipirosodott bőrfelület kellemetlenségeitől tartania. Az akciós pólók nyáron és télen is alkalmazhatóak, hiszen sok gyárban, multicégnél és csarnokban a fűtés miatt szükséges a rövid ujjú felső.