Az autó kinyitása kulcs nélkül szakértelmet igényel

autó kinyitása kulcs nélkül
autó kinyitása kulcs nélkül

Rendkívül kétségbeejtő dolog, amikor eltűnik az autókulcs és ezért nem tudjuk használni a járgányunkat. Az autó kinyitása kulcs nélkül, hozzáértés és megfelelő eszközök hiányában nem igazán lehetséges, ha pedig sikerül is valamilyen praktikával bejutni az utastérbe, attól még nem lehet elindítani.

Persze, ha bent van a kulcs a kocsiban, akkor innen már megoldottnak tekinthető a probléma, de azért nem érdemes ilyenkor sem házi praktikákkal próbálkozni. Az interneten is megtalálható különféle trükkök sok esetben nem hatásosak, sőt, a zár és/vagy az ajtó sérüléséhez vezethetnek.

Nem beszélve arról, ha például az ablak betörését választanánk, mert hirtelenjében elég sokan döntenek emellett is. Vegyük fel inkább a kapcsolatot a kimondottan autónyitásra specializálódott szakikkal, akik pontosan tudják, hogy miként lehetséges az autó kinyitása kulcs nélkül és ehhez még a kellő felszerelésük is megvan.

Ennek köszönhetően, sérülés nélkül és viszonylag rövid időn belül meg tudják oldani az ilyen helyzeteket. Amennyiben a kulcs a gyújtáskapcsolóban vagy egyszerűen csak a zárt ajtók mögött maradt, akkor segítenek bejutni a verdába, de ha elveszett, akkor az autó kinyitása kulcs nélkül még nem az utolsó lépés lesz.

Az utóbbi helyzetben a kulcsmásolás, a kódolás és a régi letiltása is nyugodtan rájuk bízható. A tiltásra azért lehet szükség, mert ha valaki megtalálja vagy éppen ellopta a kulcsot, akkor azzal ugyanúgy tudja majd nyitni és vezérelni a járgányt, mint Ön azzal, amit a specialisták készítenek. Ez némileg költségesebb, mint simán készíttetni egy új kulcsot, amit betanítanak az gépkocsihoz, de mindenképpen biztonságosabb is.