Az egyszerű karikagyűrű lehet diszkréten díszített

egyszeru karikagyuru

Nagyon sokféle ember létezik a Földön. Vannak, akik az egyszerűséget és vannak, akik a bonyolult dolgokat kedvelik. Ez természetesen ékszerválasztás során is megnyilvánul, ezért egyesek az egyszerű karikagyűrű vásárlása mellett döntenek, mások pedig díszesebb darabot fognak választani.

Régebben szinte kizárólag a teljesen dísztelen darabok voltak a divatosak és sokan továbbra is ezeket kedvelik. Azonban, manapság az egyszerű karikagyűrűn is található valamilyen parányi ékesítés, például egy szolid kő, ami teljesen a gyűrű síkjába esik vagy egyedibb formája teszi különlegessé, tehát ma már az egyszerű sem kell unalmas legyen. Akármelyik táborhoz is tartozunk, a Velekey ékszervilág webshopjában biztosan meg fogjuk találni az ízlésünknek megfelelő darabot.

Választhatunk akár egy fairtrade, vagyis méltányos kereskedelmi forrásból származó darabot is, aminek megvásárlásával még a perui bányászok és azok családjaik életének megkönnyítéséhez is hozzájárulhatunk. Minden bizonnyal sokan szívesen vásárolnak olyan egyszerű karikagyűrűt, aminek az alapanyagának kitermelése szigorúan szabályozott munkafeltételek szerint, az egészségvédelmi és biztonsági előírások, a nők jogainak, a gyerekmunka korlátozásának, valamint a környezetvédelemnek a betartásával történik.

Ezen kívül, abban is biztosak lehetünk, hogy a bányászok garantáltan megkapják a bérminimumot, a bánya pedig meghatározott összegű pénzt, amit közösségi létesítmények fejlesztésére fordíthat. Így egy fairtrade egyszerű karikagyűrű megvásárlásával mi is hozzájárulhatunk a fenntartható, egyenlőségen alapuló világ megteremtéséhez.