Bolhairtás profik segítségével

Alapos bolhairtás profi módszerekkel
Alapos bolhairtás profi módszerekkel
Alapos bolhairtás profi módszerekkel

Reggelente viszkető csípésekkel ébred és nem tudja, hogy mik lehetnek azok? Ha kutyát vagy macskát tart a lakásban, akkor valószínűleg bolhát hoztak a lakásba kis kedvencek. A bolhairtás nem egyszerű feladat.

Nem elég csak a háziállatokat kezelni, hiszen addigra már a bolhák a lakás több területére is „befészkelhették” magukat. Ilyenkor már komolyabb segítségre van szükség, hogy teljes mértékben megszabadulhassunk a hívatlan látogatóktól.

A bolhairtás profi szakemberek számára nem jelent nagy kihívást. A terepszemle után eldöntik, hogy milyen módszerre lesz szükség a sikeres irtáshoz. A különféle vegyszerek, amelyeket felhasználnak az művelet során semmilyen káros hatással nincs sem az emberre, sem a háziállatokra, csupán a kellemetlen rovarokra hat.

Azonban a kezelést követő egy-két órába nem lehet bemenni a lakásba, mert a vegyszereknek gyakran elég erős illatuk lehet, ami irritálhatja az érzékenyebbeket. De szellőztetés után a szagok is megszűnnek, amit a bolhairtás okozott, így a lakás tiszta és bolhamentes lesz újra.