Ciklusbarát krém a Hajhullás Stop Minicsomag része

Pajzsmirigy szelén
Pajzsmirigy szelén

Az életkor előrehaladtával a nők élete sok változáson megy keresztül. Az egyik változás minden bizonnyal a menopauza lehet, aminek nem igazán örülnek a hölgyek. Van azonban valami, ami nem változik, a pajzsmirigy szelén szükséglete megmarad, sőt egyre fontosabbá válik, mivel a hormontermelés változása megkívánja a külső támogatást. Rengeteg nő gyakorlatilag retteg a változókori tünetektől, holott nem törvényszerűen kell jelentkeznie mindenkinél ezeknek a kellemetlen tüneteknek.

Csak azok tapasztalják meg a kellemetlen és elkeserítő panaszokat, akik komoly hiányt szenvednek valamelyik ásványi anyagban, illetve akiknél a progeszteron hormon szintje lecsökkent. A pajzsmirigy szelén és jód igényét a legkönnyebben tabletta formájában tudjuk biztosítani. A WTN termékei bármikor elérhetőek és megrendelhetőek a wtn.hu oldalon. A szelén nemcsak a pajzsmirigynek nyújt védelmet, hanem az egész szervezetnek, ugyanis kiemelkedő szerepe van a daganatos betegségek megakadályozásában, antioxidáns hatása révén.

De természetesen, a pajzsmirigy szelén és jód kapcsolata sok esetben prioritást élvez, ami végül komplex hatásban érvényesül. A tablettán kívül komoly enyhítő szerepe lehet a ciklusbarát krém ésszerű alkalmazásának, s a két termék együttes használatával eltűntethetőek a menopauza negatív tünetei. A Wise Tree Naturals kedvezményes árat biztosít e két termék megvásárlására, ugyanis létrehozta a Hajhullás Stop Minicsomagot, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a haj elvékonyodása és hullása nagyon jellemző a pajzsmirigyzavarok esetében.

Erre csakis olyan termékek nyújtanak végleges megoldást, mint amilyen a ciklusbarát krém, mert természetes progeszteron tartalma által visszaállítja az egyensúlyt. Az évek múlásával a hölgyek sok tapasztalatban és élményben részesülnek. A gyerekeik lassan felnőtté válnak, és külön családot alapítanak. Idővel nagy örömüket lelik az unokák érkezésében, viszont ezt a boldogságot meggátolhatja a menopauzával járó tünetegyüttes. De jó hír, hogy ezt el lehet kerülni a ciklusbarát krém alkalmazásával.