Csupán pár óra a panel ablakcsere

Kiváló nyílászárók

A betonból készült épületek nagyon masszív szerkezettel rendelkeznek, ami nem megy tönkre évtizedek múltán sem. Éppen ezért olyan egyszerűen megoldható a panel ablakcsere az ilyen lakásokban. A régi téglaépületekkel leginkább az szokott lenni a probléma, hogy amikor bontásra kerül a tok, akkor megtörténhet, hogy a falból kifordul egy-két meggyengült tégla is.

Természetesen ez több törmeléket eredményez és körbedolgozni is időigényesebb lesz. A panel ablakcsere azonban ennél sokkal egyszerűbb. Csupán arról kell gondoskodni, hogy az új tökéletesen vízszintben legyen, mert így precízen fog nyílni, csukódni, illetve bukni. Ezen felül a takarószegélyek pontos elhelyezéséről sem szabad megfeledkezni.

De ez már gyerekjátéknak számít az ablakcserebere.hu szakembereinek, mivel többéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. A takarószegélyeknek szárazon kell tartaniuk a poliuretán habot, ami a panel ablakcsere során szigetelésként, illetve rögzítő anyagként szolgál. Rendkívül erős kötést képez a fal és az ablakpanelek között, azonban nem bírja jól a nedves környezetet és a közvetlen napsütés is kárt tesz a szerkezetében egy idő után.

A panel ablakcsere gyorsan megoldható, egy nagyobb lakás esetében is. Az ehhez tartozó árlista megtalálható az említett weboldalon. Ennek segítségével elég pontosan ki lehet számolni, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni a panel ablakcsere, amibe általában beletartozik az új erkélyajtók beépítése is. Egy kiváló és teljes körű szolgáltatásban részesülhet az, aki az Ablakcserebere mellett dönt, mivel sem a bontásra, sem a befejező műveletekre nem lesz gondja.