Dekor fólia a szépségért és kényelemért

Dekor fólia

Kölcsönözzön új megjelenést a vállalkozásának anélkül, hogy nagy összegeket kellene beleinvesztálnia. A dekor fólia alkalmazásával igényeinek megfelelően alakíthatja ki a helyiséget, ami lehet akár hosszú, akár rövid távú megoldás, mivel a felhelyezés után az tartósan fennmarad, viszont az eltávolítása is nagyon egyszerű.

A termék többfunkciós, így dekorelemként, a vállalkozás jellegéhez illeszkedő arculati elemként vagy akár takaró egységként is lehet használni, amely elrejti a szobában lévő történéseket a kíváncsi tekintetek elől. Az egyoldalas, a tükrös, a detektív vagy a homokfúvott hatást keltő fóliák között biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő terméket.

A LLumar termékpalettáján, több mint 50 féle dekor fólia létezik, amelyeket úgy alkottak meg, hogy inspirálják az embereket, így akár a kreativitást és ezzel együtt a munka hatékonyságát is képesek növelni.

Sok tervező, kivitelező és belsőépítész teszi le a voksát a termékcsalád mellett, amelynek a minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan projekteket tudhat magáénak a cég, mint a királyi rezidencia vagy a Vatikán fóliázása.

Legyen matt, mintás, színes vagy akár még sosem látott egyedi kivitel, a LLumar dekor fólia készítői biztosan örömmel vállalják el a kihívást és eredményesen teljesítik a feladatot, köszönhetően a felkészült szakemberekből álló fejlesztői csapatnak és profin kialakított gyártótechnológiának.

A kivitelezést a cég által minősített és folyamatos továbbképzésekben részesített szakemberek végzik, és munkájuk során a lehető legprecízebben járnak el, a vevők legnagyobb megelégedésére. A dekor fólia teljes választéka megtekinthető a cég honlapján.