Egy tapasztalt ügyvéd garancia rá, hogy nem sérülnek a jogai

Egy ügyvéd megvédi a jogait!
Egy ügyvéd megvédi a jogait!

Ha bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, és nem érzi bűnösnek magát, vagy azt hiszi, hogy nem áll rendelkezésére a vádhatóságnak elegendő bizonyíték Ön ellen, akkor se bagatellizálja el a helyzetét. Ügyvéd segítségét már az első vallomástétel előtt érdemes igénybe vennie akkor is ha bűnösnek érzi magát, akkor is, ha nem hisz a büntethetőségében. Egy tapasztalt ügyvéd lehet rá a garancia, hogy nem sérülnek a jogai, segítségével a védekezési stratégiáját is könnyebb kialakítani. Nem elég az interneten tájékozódni.

Személyes konzultációt érdemes igénybe venni, hiszen nincs két egyforma eset. Nincsenek sablonok, minden enyhítő körülményt számba kell venni, és lehetnek súlyosbító körülmények is, amikkel számolni kell.

Higgadt és ésszerű döntések meghozatalára van szükség, amit egy jogban jártas védőügyvéd segítségével tehet meg. A bizonyítékoktól, azaz a vád megalapozottságától függően az is lehetséges, hogy ejtik a vádat, de az is előfordulhat, hogy több éves szabadságvesztés jár a tette miatt. A Vidákovics Ügyvédi Iroda ezért tanácsolja mindenkinek, hogy a vádemelést követően legelső teendője az legyen, hogy egy tapasztalt, büntetőügyekben jártas ügyvédet keres, akivel megbeszélheti az esetét, aki képviseli, aki érvényesíti a jogai. Ügyvédi segítséget kérni mindenkinek jogában áll. A Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapján megtudhatja azt is, hogy mi az, amit egy ügyvédtől elvárhat.