Elegáns stílusú kerti napozóágy

Kerti napozóágy
Kerti napozóágy

Akinek nincs kedve végigállni a strand előtt kígyózó tömött sorokat, az megoldhatja otthon is a napozást, ráadásul sokkal komfortosabb keretek között. A kerti napozóágy már ránézésre is rendkívül kényelmesnek tűnik. Ráadásul ebből a nagyszerű termékből bárki beszerezhet egyet vagy többet otthonra. Tetszés szerint pozícionálható az igényeinknek megfelelően, ezáltal mindvégig garantált a maximális komfortérzet. Mi alapján válasszuk ki a kerti napozóágyat?

Elég csupán a kényelemre figyelni, mint elsődleges szempontra? Esetleg létezik más tényező is, ami meghatározó lehet a kerti napozóágy használata közben? Természetesen nem mindegy, hogy miből készült az adott változat. A fából készült változatok vitathatatlanul jól néznek ki és kényelmesnek is számítanak, azok a modellek, amelyek igényes kialakítással rendelkeznek, viszont sokkal nehezebbek, mint a műanyag.

Ráadásul fennáll annak a veszélye, hogy a nedvesség hatására hamarabb tönkremegy a fából készült kerti napozóágy. A műanyag ennél jelentősen könnyebb, ezért sokkal egyszerűbb áthelyezni egyik helyről a másikra. A tisztításához nem lesz szükségünk többre, csupán egy nedves rongyra. Arról nem is beszélve, hogy a nedvesség vagy a napsugarak nincsenek rá semmilyen hatással, ezért nem kell minden használat után összeszedni és fedett helyen tárolni. Akár egész nyáron kint hagyható az udvaron vagy a kertben.

Nemcsak a kerti napozóágy esetében, hanem minden kinti bútordarabnál az elsődleges szempont, hogy ellenálljon az időjárás szeszélyeinek. Ha nem felel meg 100%-ig a kinti körülményeknek, akkor érdemes tovább keresgélni. A Curver különböző színű és stílusú kerti napozóágyakat kínál.