Fa és műanyag játékkonyha kiegészítőkkel

Játékkonyha

Amikor a kisbaba még kicsi, az anya rendszerint magával viszi a konyhába és amíg pihen vagy nézelődik a pici, addig nagyban megy a sütés-főzés, mosogatás, zöldséghámozás. Így nem is csoda, hogy a kislányok hamar rákapnak az utánzásra és nekik is kell egy játékkonyha, ahol kedvükre süthetnek és főzhetnek. A legtöbb modell fából vagy műanyagból készül és cseppet sem balesetveszélyes. A kisebb változatok az alapvető konyhai elemeket foglalják magukba, a nagyobb konyhaszigetek azonban már mosogatóval, hűtővel és szekrényekkel vannak ellátva.

A honlapunkon található játékkonyha mindegyike bővíthető újabb és újabb elemekkel, így az ovis lányok már a barátnőikkel együtt készülődhetnek az ebédre vagy vacsorára. Természetesen különféle műanyag gyümölcsöket és zöldségeket is lehet vásárolni, hogy a játék élethűbb legyen.

Tányérokkal, evőeszközökkel, törlőkendővel tarkítva, valódi konyhája lehet a csöppségnek. Ha már bevált dolog a játékkonyha, szülőként továbbgondolhatjuk a funkcióját. Ha felhívjuk a csöppség figyelmét arra, hogy főzés után rendet kell rakni, akkor a későbbiekben is alaposabb és rendszeretőbb lesz. Online boltunkban természetesen nemcsak játékkonyha található. Nagyon sok beltéri és kültéri termék közül lehet válogatni, mindkét nemnek egyaránt.

A kirakósok, készségfejlesztő típusok mellett, megtalálhatóak a különféle kreatív szettek is, amelyekkel egyedi tányérokat, bögréket is lehet készíteni. Újra nagy népszerűségnek örvend a Nathan és Montessori. Mindkettő a modern készségfejlesztő eszközök közé tartoznak. Ezeket szintén könnyedén, pár kattintással megrendelheti nálunk, akár már ma.