Fürdőjáték vizes élményekhez

fürdőjáték
fürdőjáték

A legtöbb kisgyermeknek a pancsolás az egyik kedvenc szórakozási formának számít, függetlenül attól, hogy a vizes móka a strandon vagy otthon, a kádban várja-e az apróságokat. A lubickolást megannyi izgalmas fürdőjáték teheti igazi élménnyé.

A legkisebb korosztálynak szóló ilyen típusú termékek fontos küldetése megszerettetni a pár hónapos csöppségekkel a vizet, ezt szolgálják a szebbnél szebb és természetesen vízálló – pancsolókönyvek, a meleg és hideg víz hatására színt váltó halas fürdőjátékok, a sípoló, illetve felhúzható játékfigurák és a gumijátékok kihalászására kitalált készletek. Az 1 évesnél nagyobb gyermekeknek puha tapintású, habszivacsból készített mágneses építőjátékok, kisállatmosdató szettek és megannyi buborékfújó is rendelkezésre áll. A nagyobb lurkóknak szóló fürdőjátékok inkább a szabadtéri kölyökzsúrokon tesznek jó szolgálatot, ilyenek a vízzel feltölthető pisztolyok vagy egy felfújható kosárlabdaszett, ami egy egész gyerekcsapatnak izgalmas pillanatokat kínál. Az okosjatek.hu virtuális boltban az említett termékek mindegyike megtalálható és még ennél sokkal több is.

A prémiumminőségű fürdőjátékok felhozatalában labdagyűjtő játékokra, vízi furulyára és vízen lebegő xilofonra, illetve számos fürdőcsempére ragasztható kellékre is bukkanhatunk, amelyek közül egyesekkel dominózni lehet, mások memóriajáték-elemekként segítenek a kicsik fejlesztésében. A választékból természetesen a praktikus tárolók sem hiányoznak, amelyektől elsősorban a rendszerető felnőtteknek csillan fel a szemük. Tegyük a fürdést igazi élménnyé a család legfiatalabb tagjainak és vegyük ki mi is a részünket a vízi kalandokból!