Háromszor alkalmazandó az Api Go

Api Go
Api Go

A méhészet teljesítménye jelentősen növelhető a megfelelő takarmány-kiegészítőkkel, amelyeket megtalálunk bizonyos szaküzletekben. Például az Api Go a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ezáltal növeli a szorgos méhecskék produktivitását. A készítmény cukrokat, maltodextrineket, vitaminokat és élesztő-kivonatot tartalmaz. Javítja a családok egészségi állapotát, ugyanis kedvezőtlen feltételeket teremt a patogének fejlődéséhez. Az Api Go hozzájárul a méhészetek általános jó egészségi állapotának fenntartásához és a fiasítás tömöttségéhez. Bár egész évben alkalmazható, a legeredményesebb mégis a tavaszi és őszi használata.

Számos szempontból célravezető alkalmazni ezt a terméket, mert sok pozitív hatása van a méhek mindennapi életére és tevékenységére. A méhészeti gyógyszerek között van számon tartva, de kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz az Api Go. A készítmény beszerezhető az erista.hu webáruházból, kifejezetten kedvező áron. Mivel háromszori alkalmazást jelent a komplett kezelés, ezért 1 tasak Api Go 20 család egyszeri kezeléséhez elegendő. A termék leírása is a weblapon olvasható, amiből sok információt megismerhetünk, mielőtt leadnánk a rendelésünket.

Api Herb természetes aromákkal

Fertőzöttség után valamilyen hatásos készítménnyel tanácsos a méhek kondícióját javítani, hogy visszanyerjék a tökéletes egészségüket. Erre a célra optimális az Api Herb készítmény, ami a nosema apis és ceranae fertőzöttség kiegészítő kezelésére szolgál. Szárított növényi aromaanyagokat, természetes aromákat, dextrózt és vitaminokat foglal magába a produktum, ezek segítségével fejti ki jótékony hatását a méhek szervezetére. Amellett, hogy javítja a nozémával érintett méhecskék kondícióját, megkönnyíti a beteleltetést és energizálóként hat az állategészségügyi kezelést követő időszakokban.

Tavasszal, februártól májusig, illetve ősszel augusztus-szeptember időszakban használható az Api Herb, ha a külső hőmérséklet meghaladja a +10 C fokot. Érdemes használni a produktumot, mert a megfelelően táplált egyedek egészségesebbek és jobban ellenállnak a megbetegedéseknek. A család nagyságától függetlenül, bármelyik méhészetben használható az Api Herb kiegészítő takarmány, aminek semmilyen rossz mellékhatása nincs. A csomag tartalmát tetszés szerinti arányú cukorszirup oldatban kell feloldani, de erről bővebben olvashatunk a termékleírásban. Ha környezeti vagy egészségügyi stresszhatások miatt a családok legyengültek, nagyon jól jön az Api Herb kiváló hatékonysága.