Hosting a vállalatok számára

Hosting
Hosting
Hosting

Gondolkodott már azon, hogy ki kellene szervezni a cége szervereit? Ha igen, akkor lépjen kapcsolatba az Invitellel, mert itt szerencsére semmilyen akadálya sincsen a hostingnak. Ha több géppel kapcsolatban lenne szükség az outsourcingra, akkor az a legjobb, ha ajánlatot kér a telekommunikációs cégtől.

Ehhez csupán kapcsolatba kell lépnie a vállalattal és el kell mondani, hogy pontosan mit szeretne, Készüljön fel arra, hogy a hosting szempontjából el kell majd döntenie azt, hogy rackszekrényes vagy polcos elhelyezést akar kérni. Mind a két megoldásnak megvannak a maga előnyei, azonban az ajánlatok árban különbözőek.

A professzionális szervertermek lehetővé teszik azt, hogy a cégek pénzt spóroljanak meg. A hosting azért is előnyös, mert a megfelelő hűtésnek köszönhetően el lehet azt kerülni, hogy túlhevüljenek a készülékek. Az Invitelnek természetesen további ajánlatai is vannak a gépekkel kapcsolatban,

hiszen a telekommunikációs cégtől szervereket is lehet bérelni abban az esetben, ha a berendezések már elöregedtek volna. Ha valakinek viszont nem lenne szimpatikus ez a fajta hosting, akkor felhő szolgáltatást is lehet igényelni az Inviteltől.