A Huawei okostelefonok igazán elismertek

Huawei okostelefonok
Huawei okostelefonok

A szakemberek véleménye alapján minden évben megválasztják a világ legjobb telefonját. 2015-ben például a Huawei okostelefonok neves P8-as modellje érdemelte ki ezt a rangos kitüntetést, háttérbe szorítva olyan mobilokat, mint például az iPhone 65 vagy a Samsung S6. A nemzetközi szakújságírókból álló csoport minden lényeges tulajdonságra kitér, amikor a döntést hozza, és pontosan emiatt lehet komolyan venni a végeredményt.

Nyilván ez sokaknak egy remek útmutatót jelent, hogy melyik telefonfajtát éri meg megvásárolni. A tesztek olyan területekre koncentráltak, mint például a felszereltség, memória, akkumulátor, videó és zene lejátszása, a kijelző főbb adottságai, a kamera vagy épp az SMS küldése és fogadása. A hitelességet az is igazolja, hogy a kivizsgálás professzionálisan felszerelt laborokban történik, rengeteg olyan komoly kérdésre keresve a választ, ami bizony a felhasználó számára is igen fontosnak bizonyulhat. Ezekre válaszolva, egyből kiderül, hogy a vásárló milyen fajta mellett dönthet, és melyik az, amiben teljes mértékben meg lehet bízni. 2015-ben nem vitás, a Huawei okostelefonok uralták a terepet, és ez érződött is az eladásokat illetően, mert több millió darab kelt el alig pár hónap alatt ezekből.

A tesztek során a sokak által kedvelt Huawei okostelefonok bizonyították sokoldalú jellegüket is, ami egyértelműen lényeges szempontot jelent a felmérés alatt. A Huawei okostelefonok a tartozékokkal, hasznos komponensekkel való ellátottságban igen jól teljesítenek. Ezek kiváló minősítést kaptak, akárcsak a Samsung és az iPhone. A Huawei okostelefonok egyetlen negatívuma talán az 5 Ghz-es WiFi hálózatra kapcsolódás volt, illetve sokan nem kedvelték a vezeték nélküli töltés eredményét.