Igényes és intelligens játékok kicsiknek

Játékok kicsiknek
Játékok kicsiknek
Játékok kicsiknek

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek a különféle intelligens gyurmák, amelyek többféle tulajdonsággal bírnak. Igen keresett a világító és a mágneses gyurma. A speciális gyurmás játékok kicsiknek kimondottan jó választás. A világító vagy a mágneses gyurma is hasznos a csöppségek számára, mivel képes fejleszteni a képességeiket.

Az intelligens gyurma Boszorkánykonyha változata mágikus bíbor színével garantáltan rabul fogja ejteni a csemetéket. Az intelligens gyurmának ez a fajta kivitele valóban úgy néz ki, mintha most készítette volna egy boszorkány. A gyurmából bármit meg lehet formázni, ami a gyermeknek éppen az eszébe jut. Az Aranyeső modell káprázatosan csillog és teljesen olyan érzést nyújt, mintha aranyat tartana a kezében.

A játékok kicsiknek kedvező áron érhetőek el az okosjatek.hu webáruházban. Ha Ön is szeretné a gyermekét fejleszteni, akkor érdemes olyan termékek mellett döntenie, amelyek valóban képesek a kicsik fantáziáját, mozgását, agytekervényeit javítani. A készségfejlesztő játékok kicsiknek széles választékával találkozhat az okosjatek.hu webshopban.

Ha szeretné meglepni a gyermekét valami különlegeséggel, akkor az Ektoplazma intelligens gyurmát nem hagyhatja ki! A világító tulajdonságokkal bíró gyurma tapintásra olyan, mint egy misztikus erejű spirituális anyag. A játékok kicsiknek garantáltan hasznosak, mivel a gyermeki lét nem áll másból, mint önfeledt szórakozásból. A gyermekeknek egyéb feladatuk sincs, mint egész nap játszani és közben fejlődni. A játékok kicsiknek természetes anyagokból a leginkább ideális változatok, amelyek lehetnek például a kártyajátékok.