Immáron a kupon akció is elérhető.

kupon akció
kupon akció
kupon akció
kupon akció

Mindenki szeret olcsón hozzájutni termékekhez, szolgáltatásokhoz – még az is, aki megengedheti magának, hogy ne nézze meg az árcímkéket. (Talán csak a presztízstermékek és –szolgáltatások köre képez kivételt, ahol éppen a nagyon magas ár jelenti a vonzerőt.) Nincs ez másképpen az étkezés világában sem, hiszen amihez az ember olcsóbban is hozzájuthat, azt miért venné igénybe drágábban? A Trófea Grill Étterem esetében a vendégeknek például lehetőségük van kupon akció keretében kedvezőbb áron étkezni, mint ahogy azt egyébként meg tudnák tenni.

Miért érdekes a Trófea?

Aki nem ismeri a Trófeát, annak pár szóban felvázolnánk azt, mitől egyedi ez az étteremlánc Budapesten. Ha a vendég felkeresi bármely Trófea Grillt a fővárosban, akkor ott egy előre megszabott összeg ellenében korlátlanul ehet és ihat kedvére, mindenféle mennyiségi megkötés nélkül! Könnyű belátni, hogy alapvetően annak éri meg a Trófeában enni-inni, aki fogyasztani is tud, azaz nem elégedik meg egyetlen tányérnyi étellel és egyetlen itallal, ha nekiveselkedik.

A kupon akciót ki és hogyan tudja igénybe venni?

A kupon akcióval mindenki élhet, ha előzetesen felkeresi a trofealastminute.hu oldalt, és ott az előzetesen meghirdetett időpontra asztalt, helyet foglal magának az akciós étellel szolgáló Trófea Grillbe. Meghatározott időszakok vannak, amikor az akciós ajánlat él! Ha sikerül kiválasztani a lehetőségek közül azt, amelyikkel élni szeretnénk, akkor már csak az online vagy a készpénzes fizetést kell beállítania; utóbbi esetben az étteremben kell majd fizetni az olcsóbb étkezési lehetőségért! Ügyelni kell arra is, hogy a megvásárolt kuponok csakis a megjelölt napon használhatóak fel, a feltüntetett időpontban, időintervallumban, valamint a jegyen megjelölt étteremben!

A korlátlanság az olcsóbb jeggyel étkező vendégekre is vonatkozik?

Természetesen! A Trófea attól az, ami, mert mindenki számára biztosítja a korlátlan fogyasztás (elvi) lehetőségét. Persze az ember fiziológiájából fakadóan nem lehet valódi korlátlanságról beszélni, ám az egyetlen, nem túl bő adagnyi ételhez képest a két-három vagy négy adagnyi étek már-már korlátok nélküli fogyasztási mennyiségnek számít.

Mi a helyzet akkor, ha nem találni igénybe vehető időpontot?

Ilyen könnyedén előfordulhat. Ekkor nem lehet mást tenni, mint egy másik, későbbi időpontban visszalátogatni az oldalra, hátha addigra felkerül már egy-két új időpont, mellyel élni tud a vendég.