Karácsonyra szuper ajándék egy babzsák kutyafekhely

Egy babzsák kutyafekhely
Egy babzsák kutyafekhely
Egy babzsák kutyafekhely

Miért ne vehetnél egy szuper ajándékot a kutyusodnak is karácsonyra? A Huppanjbele webáruházban a házi kedvencednek is találsz babzsák párnát vagy fotelt. A babzsák dédelgetése nem csak neked vagy a gyerekeknek járhat, hanem a cicáknak és a kutyusoknak is.

A babzsák tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testhelyzethez és testalkathoz, így az állatokat is megkíméli az ízületi fájdalmak kialakulásától.A Huppanjbele webáruházban most kutyafekhely akció van: ha készletről rendelsz, vagy kupont igényelsz, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhatsz. Minden segítséget megkapsz, hogy tökéletes legyen a választás.

A cica és kutya párnák anyaga különösen strapabíró, hogy a körmök vagy karmok se tehessenek benne kárt, és mivel vízálló, így kül- és beltéren is használható, könnyen tisztítható. A testet tökéletesen alátámasztja miközben elősegíti a teljes ellazulást, pihenést. Ugye neked sem mindegy, hogy hogyan pihen a kutyusod, miközben arra vár, hogy a gazdája hazaérjen? A kényeztető kutyafekhely akcióban most 18 féle színből válogathatsz, több méretben is. A cica és kutya párnák esetében is ajánlott, hogy belső huzatot is kérj. Bár a nekik készült babzsák párnák anyaga lemosható, de azért jó, ha a nagymosás sem probléma.