Keressen az Iroda kiadó Budapest oldalán!

Kiadó irodák
Kiadó irodák
Kiadó irodák

Átköltözik cége és megfelelő helyet keres? Vagy esetleg új vállalkozást indít és megfelelő főhadiszállást szeretne berendezni alkalmazottainak? Jó lenne találni egy kiadó irodát Budapesten? Akkor Önnek a megfelelő választás az irodatkeres.hu weboldal, ahol a legkülönfélébb irodaházakról kaphat részletes tájékoztatást egy pillanat alatt. Olyan irodaházakról, mint a budapesti irodaház a Flórián udvarban.

A Flórián udvar Óbuda központjában található, az épületegyüttes átadására 2008. júniusában került sor. Hét épületből áll, köztük a Magyar Királyi Dohánygyár épületével, amit azonban idővel a megfelelő módon átalakítottak, hogy megállja helyét az egyre dinamikusabban fejlődő irodaházak között. Ennek ellenére, az épület külsején még mindig megfigyelhetőek a 19. századi stílusjegyek, amelyek egyedivé teszik az irodaházat, de belseje a modern, 21. századi technológiának megfelelően van kialakítva, így természetesen szóba sem jöhet az anakronizmus.

Az alkalmazottak és vendégek kényelmét szolgálja a kártyás beléptető rendszer, egy 240 férőhelyes mélygarázs, valamint az épületen belül kialakított, kerti terasszal rendelkező étterem és kávézó. Az irodák kialakítása számára több mint 10 000 négyzetméternyi terület áll rendelkezésre. Mindent összevetve, budapesti irodaház a Flórián udvarban rendkívül jó választás lehet egy cég, vállalat leendő irodái számára. Nemcsak ezzel szolgálhat az irodatkeres.hu weboldal. Az oldalon ráadásul több tucatnyi másik irodaház is a látogatók, érdeklődők rendelkezésére áll.

Budapesti kiadó irodák esetén részletes információkat találhat az oldalon, pontos területi adatokat, valamint tájékozódhat arról, hogy milyen egyéb előnyökkel járnak az egyes épületegyüttesek, mint például a kávézó vagy az étterem, esetleg a saját belső udvar. Mindezek mellett, az oldalon egy hasznos és praktikus alkalmazást is találhat, aminek segítségével kiszámolhatja milyen jellegű és mekkora irodákra lehet szüksége, mindezt pedig teheti egyszerűen, gyorsan, csupán három lépésben.