Különleges születésnapi hely állatszerető gyerekeknek

tropicarium.hu
tropicarium.hu
tropicarium.hu

Napjainkban egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik születésnapi programok szervezésekor a különleges helyszínek iránt. Nincs ez másként akkor sem, ha a gyermekek számára megrendezendő nagy napról van szó. Szinte nincs is közöttük olyan, aki ne rajongana az állatok világa iránt, főként, ha olyan fajtákról van szó, melyekkel nem találkozhatnak hazánkban minden nap. Talán éppen ennek köszönheti a tropicarium.hu, hogy egyre többen teszik el voksukat mellette családi programok, és az említett születésnapi rendezvények kapcsán. A helyszín tökéletes választásnak bizonyul, s erre mi sem jobb példa, mint azoknak a látogatóknak a száma, akik az ország minden pontjáról felkeresik a trópusi és óceáni élet világát bemutató „cápás állatkertet”.

Érdemes előre időpontot foglalni a Tropicariumban, ha úgy döntött, hogy gyermekét ott rendezendő szülinapi zsúrral lepi meg, hiszen a komplexum erre kizárólag a péntekin napokon tud lehetőséget biztosítani. A hétvégi nagy látogatószám nem teszi ugyanis lehetővé, hogy a gyermekek kellően odaférjenek az akváriumokhoz. A körülbelül három órás program felét ugyanis az ott megtalálható állatok felfedezésével töltik majd a kicsik, természetesen játékos idegenvezetés keretei között, amikor lehetőségük nyílik olyan különleges helyszínekre is bepillantani, mint a karantén, vagy a szűrőház.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden vendég, így a gyermekek számára is az egyik legnagyobb élményt a 12 méteres, cápaakvárium alatt megtalálható látványfolyosó jelenti. Nem véletlen, hiszen itt akár karnyújtásnyi közelségbe kerülhetnek az óceánok félelmetes ragadozóitól, a barna-, és a tigris cápáktól. Természetesen a komplexum egyéb állatai is nagy népszerűségnek örvendenek, talán azért is, mert életmódjuk és külsejük is messze különbözik azoktól a fajtáktól, melyeket éghajlati viszonyaink között megszokhattunk. Az aligátorok, a kétéltűek, a majmok és a hüllők mellett a rájasimogató medencében található állatok egzotikus külleme garantált élményt jelentenek minden korosztály számára.

A születésnapi rendezvényre a harapnivalót a szülők vihetik, és az izgalmas „tropicárium-túra” után kezdődhet a falatozás, valamint az ajándékozás. A feldíszített irodai tárgyaló maximum 22 gyermek kényelmes befogadására alkalmas, ezt mindenképpen érdemes szem előtt tartani a meghívottak listájának összeállításakor.

Természetesen nem csak a gyerkőcök számára bizonyul ideális választásnak az egzotikus helyszín, hanem akkor is érdemes a Tropicárium kínálta látványvilág mellett dönteni, ha a cél olyan rendezvényhelyszín megtalálása, amely természetközeli, de ugyanakkor nem nélkülözi az exkluzivitást sem. Különleges esküvők, legénybúcsúk, családi rendezvények számára éppen úgy alkalmas a galériás rendezvényterem, mint állófogadások, vagy éppen csapatépítő tréningek tartására. A 2,5 m x 14 m-es panorámaablakon túl a komplexum cápái és egyéb vízi állatai úszkálnak, ami igazán különleges hátteret biztosít, legyen szó bármely rendezvény típusról. A teljes körű rendezvényszervezés mellett arra is lehetősége nyílik a búvárkodás terén már jártas vendégeknek, hogy hat cápával, és természetesen vezetői segítséggel kalandozzanak az izgalmas, és kétségkívül látványos víz alatti világban.