Amikor egy dolgozó éhes, mert már dél van, akkor nem árt ennie annak érdekében, hogy aztán újfent produktív tudjon lenni. Amikor ugyanis valaki a gyomrával van elfoglalva, azzal, hogy az szüntelen korog, akkor nem tud megfelelően a munkára koncentrálni. Szóval nem árt, ha az illető számára megoldott a munkahelyi étkeztetés, azzal ugyanis egy gonddal kevesebbel kell, hogy számoljon. Itt érdeklődhet: http://tsgastro.hu/munkahelyi-etkeztetes/ A munkahelyi étkeztetés ugyanis arról szól, hogy egy szolgáltató, egy erre szakosodott cég megoldja az illető helyett az étkezésről való gondoskodást. Ha azt nézzük, hogy igen sok energia és idő megy el már csak arra is, hogy valaki maga gondoskodjon arról, mit is egyen akkor, amikor erre lehetősége nyílik, máris érhető az, hogy egyes cégeknek miért éri meg az, hogy a munkahelyi étkeztetés meg van oldva. Ilyenkor ugyanis senkinek nem kell munkaidő alatt a különféle házhozszállítással foglalkozó oldalakat bújnia, nem kell A és B menük között böngésznie; elég ezt akkor megtennie, amikor a TS Gastro rendszerében szükség lesz minderre. Amennyiben egy cégen belül nincsen annyi munkavállaló, akinek megérné helyben konyhát létesíteni, a TS Gastro egy közelben lévő konyhából oldja meg az igények kielégítését.