Ne szégyeljük a hajdúsítást, viseljük büszkén!

hajdúsítás
hajdúsítás

Amikor a fejtetőn viselt hajra gondolunk, akkor gyakran a régi pepik jutnak eszünkbe, amik nem nevezhetőek túl esztétikusnak. Szerencsére a mai hajdúsítás egészen máshogy zajlik, nem kell visszautaznunk az időben, hanem a jelennel együtt haladhatunk.

A technológia fejlődése mindenhol érzékelhető, így a parókák minősége is sokkal jobb, tehát alig fogják észrevenni, hogy a frizuránk valójában nem a mi érdemünk. Sajnos rengeteg hölgy életében bekövetkezik a pillanat, amitől a legjobban félnek: a kopaszodás. Addig nincs semmi baj, amíg valaki önmaga miatt választja a borotvát, és így akarja kifejezni az erejét.

A probléma akkor kezdődik, amikor betegségtől szenvedünk, és nem marad más, mint a hajunk levágása. A hajdúsítás akkor szokott szóba jönni, amikor a fejtetőn sokkal kevesebb haj nő, és egyre jobban látszik a bőr fehéres színe. Ha sötét a hajunk, akkor még rosszabb a helyzet, mivel a nagy kontraszt miatt hamarabb észre fogják venni a problémát.

Az emberek bizonyos esetekben nagyon gonoszok tudnak lenni, amit nemcsak a kopasz, hanem az éppen kopaszodó hölgyek is tapasztalnak. Nem elég, hogy valakinek ilyen betegsége van, még arra is figyelnie kell, hogy takargassa.

Lehet, hogy éppen a munkahely felé tartunk, esetleg a gyerekeket akarjuk elkísérni az iskoláig, de azt látjuk, hogy a kicsik ujjal mutogatnak ránk, a felnőttek pedig szégyenkezve elfordulnak. Lehet, hogy olyan is megfordul a fejükben, hogy mennyire elhanyagoljuk a külsőnket, amikor nem mi választottuk ezt az állapotot. Ha nem akarunk többet szenvedni, akkor a hajdúsítás biztos megoldást jelent, és végre bátran sétálhatunk tovább.