Népszerű a kombi kiságy a szülők körében

Kombi kiságy

A szülők többsége a csemetéje minden igényét próbálja kielégíteni, és azt szeretné, hogy semmiben se szenvedjen hiányt. Amikor a csöppség érkezésére várnak, az anyuka és apuka óriási izgalmakat élnek át, ugyanakkor számos kérdés merül fel. Bizonytalanság is felléphet példának okáért akkor, amikor a kicsi szobája kerül berendezésre. Mi kerüljön bele, mire van feltétlenül szüksége az első időszakban?

A kombi kiságy sokakat elvarázsolt már első látásra, hiszen úgy van kialakítva, hogy kéznél lehessen minden. Vannak, akik úgy döntenek, hogy a hálószobában helyezik el a kombi kiságyat, így a baba közel van, nem jelent akkora terhet az éjszakai felkelés, etetés. Mivel ez a darab úgy van megalkotva, hogy egyben tartalmazza a fekvőhelyet, pelenkázót, fiókokat és a komódot, így rendezett hatást tud elérni még a legnagyobb káoszban is. De a gyerekszobában is tökéletesen megfelel, szép, kifinomult vonalvezetése harmóniát sugall. Abban az esetben, ha felkeltette az érdeklődését a kombi kiságy, és szeretné közelebbről megismerni, akkor annyit kell tennie, hogy felkeresi a kikolbutor.hu webáruházat. Itt minden részletet elolvashat erről az alternatíváról. A matrac magassága állítható. Amikor már a kicsi fel tud kapaszkodni, akkor egyszerűen csupán le kell ereszteni és már védve is van a kieséstől.

Az óriási tágas fiókok pedig, minden kelléket, eszközt elrejtenek. A mindent ellepő pelenkák, popsikrémek sok esetben frusztrálóak lehetnek, de ezeket praktikusan tárolni lehet a kombi kiságy valamelyik részében. Kérhető matraccal és nélküle is egyaránt, a kombi kiságy anyaga pedig bútorlap. Tekintse meg a jelenlegi felhozatalt és rendeljen!