Örök rejtély a megmagyarázhatatlan vonzalom

megmagyarázhatatlan vonzalom
Megmagyarázhatatlan vonzalom

Biztosan Veled is előfordult már az, hogy egy ismeretlen személy iránt indokolatlanul szimpátiát éreztél. A megmagyarázhatatlan vonzalom az, amit szemmel nem lehet látni. Szakértők úgy tartják, hogy a feromonok állnak a háttérben. Arról árulkodnak, hogy ki vagy, mi a célod és jó választás lehetsz e partnerként. Előhozzák a legmélyebb érzelmeket is, tehát nagy hatással vannak arra, hogy milyen az első benyomás az ismerkedéskor.

Ezek az illatok szinte azonnal érzéseket váltanak ki, amelyek érzelemmé és emlékképpé válnak. A megmagyarázhatatlan vonzalom tehát a feromonoknak tudható be. Egyedi, akár csak az ujjlenyomat, szóval mindenkinél más. Összességében elmondható, hogy a külső adottságokon kívül az illat is hatalmas szerepet játszik a párválasztásban.

Melyek a legjobb randi programok?

Ha nem szeretnéd, hogy egy bizonyos idő után a párkapcsolatod ellaposodjon, unalmassá váljon, akkor tegyél érte! A randi programok által közös élményekben lehet részetek. Nem feltétlenül kell vagyonokat költened ahhoz, hogy lenyűgözd a kedvesedet. A szabadban töltött idő remek kikapcsolódást jelent. Vidd el a párodat piknikezni egy csodaszép helyre!

Nem kell hozzá más, mint egy kis gyümölcs, nasi, szendvics, valamilyen hűsítő és persze takaró. Ezen kívül jó ötletnek bizonyulhat a séta vagy egy közeli strand meglátogatása. A randi programok közül nem hiányozhatnak a szabadtéri fesztiválok. Efféle rendezvényeket napjainkban már az év minden szakában rendeznek. A kreatív ötletekkel, bármennyire is meglepő, sokkal jobban elkápráztathatod a szerelmedet, mint a méregdrága dolgokkal.

A reménytelen szerelem nagyon fájdalmas

Kimondhatatlanul rossz érzés az, amikor nem viszonozzák a szimpátiát. Sajnos a reménytelen szerelem megkeseríti az életet. Bármennyire is fájó, mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy túl tedd magad rajta, ha nem szeretnél évekig ugyanabban a cipőben járni. Nagyon sokan megtapasztalják ezt a természetes jelenséget.

A baj akkor kezdődik, ha a vágyakozás olyan mértékű, hogy az már rányomja a bélyegét a mindennapokra. Ilyen esetben semmi másra nem tudsz gondolni, emiatt figyelmetlen leszel másokkal. A reménytelen szerelem eredményeképpen romlik az önértékelésed és veszítesz az önbizalmadból. Kamaszkorban teljesen normális, hiszen az érési folyamat részeként gyakran ábrándoznak a fiatalok elérhetetlen személyekről, filmsztárokról vagy sportolókról.

A távkapcsolat nem egyszerű

Esetenként előfordulnak olyan helyzetek, hogy nem lehetsz annyit és akkor együtt a pároddal, amikor szeretnéd. A távkapcsolat oka általában új iskola vagy munkahely. A modern technológiának hála, manapság már videón keresztül láthatjátok egymást és az üzeneteket is villámgyorsan eljuttathatjátok a partneretekhez. Ettől függetlenül nagyon nehéz, hiszen a fizikai intimitásnak hatalmas szerepe van egy párkapcsolatban.

Meg kell tanulni ezzel együtt élni. Áldozatokra van szükség ahhoz, hogy megmaradjon a tűz. A legtöbb távkapcsolat azért nem működik mert az idő múlásával egyre több dolog, esemény lesz, amin csak az egyik fél vesz részt. Ezt a problémát úgy kezelheted, hogy a különböző összejöveteleken kamerán keresztül bemutatod az ismerősöknek.