Panel ablakcsere 1 nap alatt? Igen, lehetséges!

Panel ablakcsere egy nap alatt
Panel ablakcsere egy nap alatt
Panel ablakcsere egy nap alatt

A panellakásokban is szükség van néha a nyílászárók cseréjére. Ezt a munkát érdemes a nyári hónapokra időzíteni, hiszen ilyenkor nem gond az sem, ha estére sem kerülnek vissza az ablakok a helyükre. Bár ha profi szakembereket választ a munka elvégzésére, akkor a panel ablakcsere egy nap alatt is kivitelezhető.

A panelben ugyanis nem olyan macerás a régi nyílászáró eltávolítása, valamint az új szerkezetek behelyezése, mint egy téglaházban. Itt kevesebb idő kell a javítási munkálatokhoz is. Ezért a panel ablakcsere 5-6 ablak beszerelése esetén is elvégezhető egyetlen nap alatt.

Ha Ön is szeretne meggyőződni arról, hogy ez lehetséges, akkor látogasson el az ablakcserebere.hu weboldalra, ahol minden fontos részletet megtudhat arról, hogyan is megy végbe ez a munkafolyamat. Vagy hívja a Profenster Kft. profi munkásait, és azok teljes körű szolgáltatást biztosítanak Önnek.

A panel ablakcsere előtt elvégzik a szükséges felméréseket, tanácsokkal látják el Önt, segítenek a megfelelő nyílászárók kiválasztásában, és a munka végén eltakarítják a törmeléket és a régi nyílászárókat is elszállítják.