Pelletprés magyar weboldalon

Univerzális pelletprés
Univerzális pelletprés
Univerzális pelletprés

Ma már Magyarországon is elérhetőek olyan pelletáló rendszerek, amelyekkel minőségi pellet készítés valósítható meg, akár otthon is. Kedvező árúk mindenki számára elérhetővé teszi és egyszerű kezelési módjuk is a minél szélesebb felhasználói kör kialakítását teszi lehetővé. Ezen pelletprés modellek előnye, hogy nemcsak a hagyományos fa alapanyagokkal lehet dolgozni, hanem szinte bármilyen hulladékkal és mezőgazdasági melléktermékkel.

Továbbá a pelletprés ezen típusai nem igényelnek külön beállításokat, amikor más alapanyagból szeretnénk pelletet préselni, így lényeg megkönnyíti a tüzelőanyag előállítását, valamint még takarmányt is készíthetünk vele. Ilyen pelletprés a www.limehungary.hu weboldalon vásárolható meg, ahol különböző pelletkályhák, pelletáló rendszerek, komponensadagolók, darálók, brikettálók és egyéb kiegészítők is megrendelhetőek.

Továbbá a LIME-Pellett-HUNGARY Kft. szolgáltatásai által saját alapanyag gyártási próbáját is elvégezhetjük, aminek ára 5000 Ft+ÁFA óránként, valamint gyártással egybekötött technikai konzultációt 15000 Ft+ÁFA/óra díj ellenében kérhetünk.