A profi barista képzés pár nap alatt elvégezhető

Profi barista képzés
Profi barista képzés

Bizonyára mindenkit elbűvölnek a manapság egyre divatosabb kávéköltemények. Ha kedvet kaptál, hogy ilyen műremekeket alkoss, akkor vár a 4 napos profi barista képzés! A Campus Budapesttől 3km-re, Csömörön található és megközelíthető tömegközlekedéssel is. A nyugalmat biztosító vidéki környezet minden szempontból alkalmas a profi barista képzés elvégzéséhez.

Nem mellesleg, az oktatóközpont környezetbarát energiafelhasználással működik. Számodra is nagy előnyt fog jelenteni, hogy mint minden diákunknak, hogy külön kávéőrlőn tanulhatsz. Az oktatási folyamat közben nem lesz szükség várakozásra, így válik gyorsabbá számodra a tanulás. Olyan mesterektől tanulhatsz, akik mögött többéves tapasztalat és szakmai elismerés áll.

Két nyelven, magyarul és angolul is elvégezhető a profi barista képzés. Az angol nyelv segítségével külföldön is válhat belőled elismert kávémester. Olyan oktatást kínálunk, ami az általános olasz tanfolyam fölé emelkedik. Ezalatt elsajátíthatod a modernebb módszereket, az újhullámos kávé kultúra segítségével. A profi barista képzés csupán 4 nap alatt elvégezhető. Az első napon elsajátítod az alapismereteket, második napon az espresso illetve a tejes italok kerülnek terítékre, a harmadik nap a Latte art mesterévé fogsz válni, a negyedik napon pedig a tejes italok, a vegyes rendelések és filteres kávék trükkjeire tanítunk meg.

A profi barista képzést a vizsga zárja és miután ezt is sikerrel teljesíted, okleveles baristává fogsz válni. Ha felkeresed a baristacampus.hu weboldalt, megtalálod elérhetőségeinket, illetve a galériában további képeket láthatsz a Campusról és a mára már okleveles diákjainkról.