Saját teherfuvaros vagy külső szállító? Nehéz kérdés.

A DLT move megbízható futárcég!
A DLT move megbízható futárcég!
A DLT move megbízható futárcég!

A nagyobb cégek esetében feltevődik az a nehéz kérdés, hogy saját szállítót vagy egy külső vállalatot bízzanak meg termékeik kézbesítésével. Természetesen erről a témáról mindenkinek más és más a véleménye. Ha Ön a DLT move céget választja, akkor biztos lehet abban, hogy sok ügyfél tetszését el fogja nyerni már csak a kiszállítás önmaga.

Az internetes webáruházak esetében az egyetlen fizikai kontaktus az ügyfelekkel a csomag kézbesítésekor történik, ugyanis a vásárló ekkor kapja meg rendelését. A DLT move maximális színvonallal dolgozik, minden kézbesítésnél udvarias és segítőkész, ez pedig a vásárlót arra ösztönzi, hogy máskor is az adott webshopból rendeljen.

Ha Ön fel szeretné venni a kapcsolatot ezzel a remek futárcéggel, akkor látogasson el a www.dltmove.hu oldalra, vagy hívja a telefonos ügyfélszolgálatot a +36 70 774 77 66-os vagy +36 1 234 23 65-ös számon, illetve e-mailt is írhat a dltmove@dltmove.hu címre. A fenti telefonszámokat a nap 24 órájában hívhatja, ugyanis mindig elérhetőek.