Színvonalas Kömmerling nyílászáró hazánkban

Kömmerling nyílászáró
Kömmerling nyílászáró
Kömmerling nyílászáró

Ahhoz, hogy a lakók komfortja teljes mértékben megfeleljen az elvárásoknak, olyan eszközökre van szükség, amelyek képesek egész évben ellátni a feladatukat. A Kömmerling nyílászáró teljes mértékben ólommentes, vagyis nem mérgező. Hazánkba a Kömmerling kétféle profilt szállít, amelyek minősége kifogástalan. A kétféle termék illetve profil között, az alapvető különbséget a hőszigeteléssel kapcsolatos értékek mutatják meg. A gyártó ugyanis mindenkinek szeretne a kedvében járni.

Vannak olyan személyek, akik vágynak a minőségi hőszigetelésre, de inkább az alacsonyabb árakat preferálják. Számukra tökéletes választás a kisebb szigetelési értékkel rendelkező modell. Azonban, akik inkább a tökéletes szigetelést szeretnék elérni az otthonukban, választhatják a magasabb értékekkel rendelkező, prémium komfortkategóriába eső változatokat.

Természetesen biztonság és kényelem szempontjából nincs különbség a két profil között. A Kömmerling nyílászáró öt légkamrával is elérhető. A hat légkamra már túl soknak számít, hiszen a plusz egy légkamrát csak akkor lehet elérni, hogyha a beépítési mélységet megnöveli a gyártó. Ez azonban túlságosan vastag ablakot eredményezne.

A Kömmerling nyílászáró is csak öt légkamrával rendelkezik, de az öt darab kamra olyan hatékony működéssel bír, ami felér egy 74 milliméteres ablakprofil hőszigetelési tulajdonságaival is. Ezek alapján elmondhatjuk, hogy nem feltétlenül kell ragaszkodni a hat légkamrához, hogyha öt is tökéletesen ellátja a feladatát. Az AD76 profillal bíró Kömmerling nyílászáró megfelelő statikai feladatokat lát el, ráadásul kimagasló szárnyszerkezettel rendelkezik.