Törölköző a fürdőszoba harmóniájáért

A törölköző a fürdőszoba dísze is lehet
A törölköző a fürdőszoba dísze is lehet
A törölköző a fürdőszoba dísze is lehet

Egy fürdőszoba harmonikus berendezésénél nemcsak arra kell odafigyelni, hogy milyen típusú legyen a fali csempe vagy a zuhanyzó. A kiegészítőkre is szinte ugyanannyi figyelmet kell szentelni, mint a nagyobb tárgyakra. Arra, hogy milyen legyen a zuhanyfüggöny, a törölköző, a fogmosó pohár tartója és a wc ülőkéje.

Ezeknek az eszközöknek a színbeli, stílusbeli és formabeli összeválogatása sok időt felvesz ugyan, de az összhatásuk megfizethetetlen. A törölköző kiválasztása nem okozhat nagy problémát, mivel a szivárvány minden színében kaphatóak és tulajdonképpen csak a pénztárca szab határt annak, hogy melyik gyártótól, illetve méretben melyiket választja ki azt magának.

Egy kellemes tapintású, puha törölköző feldobhatja a mindennapjait úgy, hogy az arcmosás után már a törölközés jó élménnyel társítja a reggeleket. A törölköző színeit mindig lehet társítani az éppen felrakott zuhanyfüggönnyel, így ez az összhang sohasem szűnik meg. Érdemes több méretben vásárolni ugyanabból a törölközőből, így a fürdéshez, a mosdáshoz és a törléshez is ugyanaz a típus rakható fel egyszerre a fürdőszobába.