U alakú ülőgarnitúra extra méretben

U alaku ulogarnitura

Napjainkban már folyamatosan csökken a nagycsaládosok száma. A kanapék kínálata ehhez igazodik, hiszen manapság nehéz helyzetben vannak azok, akiknek méretes U alakú ülőgarnitúra kellene. Szerencsére, a kanape.net weboldalon megtalálhatják a számításukat. A moduláris alakíthatóságnak köszönhetően, a családok szabadon variálhatnak az ülőgarnitúrán.

Az érdeklődőknek ajánlatot kell kérniük a weboldaltól. Itt fel vannak sorolva azok az anyagok, amelyek közül választani lehet. Az ülőfelület szempontjából több mint 70 féle opció jöhet szóba. A vevők nem panaszkodhatnak, hiszen az U alakú ülőgarnitúra anyaga is kiválasztható. Vannak, akik inkább a szövetet részesítik előnyben, mások pedig inkább a bőrt.

Az érdeklődőknek ki kell tölteniük az igénylőlapot, amivel ajánlatot kérhetnek az internetes áruháztól. A rendelés most kedvezményes árért cserébe lehetséges, ezért a családoknak tanácsos szemfülesnek lenniük. A honlap szerint az U alakú ülőgarnitúra pontos mérete 360x240x230 centiméter. Ez azt jelenti, hogy elsősorban a nagyobb terekben mutat jól. Szükség esetén aludni is lehet rajta, tehát a vendégek elszállásolása sem jelent gondot.

Természetesen a vevők az esztétikus jelleget is figyelembe veszik a vásárláskor. Ezzel a modellel biztosan nem lesz problémájuk, mivel a tervezők igazán letisztult vonalvezetéssel álmodták meg. A sarkokban kényelmesen üldögélhetnek a gyerekek, illetve elbújhatnak a nagy párnák mögött. Az U alakú ülőgarnitúra ülőfelülete extrán puha, ezért igen kényelmes rajta a pihenés. A tisztítása egyszerű feladat, ami hatalmas előnyt jelent egy kisgyermekes család esetében.