Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan a mai világban

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapest utcáin
Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapest utcáin
Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapest utcáin

A film egy átlagos Budapesten élő fiatal fiú mindennapi megpróbáltatásairól szól. Mindennap keresi önmagát és feladatát a világban. Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan, de nemcsak Magyarországon, hanem mindenhol szerte a Földön.

Amikor egy önmagát nem találó lélek bolyong a világban, lehet az Budapesten vagy akárhol máshol, minden felborul körülötte és teljesen elveszíti a fonalat. Ha a dolgok nem úgy jönnek össze, ahogy az ember szeretné, akkor kezdődnek a problémák.

Egy hirtelen jött szakítás könnyedén felboríthat mindent és az embert olyan dolgokra készteti, amelyeket azelőtt nem tett volna meg. Ha a tett eléri célját, akkor akár minden visszakerülhet a régi kerékvágásba és minden megy tovább.

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan az életben, hogy sokan nem találják meg, amit keresnek és ezt olyan mély tragédiaként élik meg, ami szinte elképzelhetetlen. Nehéz az élet, ha fordítva éled, tartja egy híres dal és biztos, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy a felfogásunkon olykor változtassunk egy keveset.