Velencei utazás fakultatív kirándulásokkal

Velencei utazás
Velencei utazás

Ha egy életre szóló élménnyel szeretne gazdagabb lenni, illetve ugyanezt a családjának is nyújtani, akkor feltétlenül látogassanak el a Lagúnák gyönyörű városába, Velencébe! A legjobb választás, hogyha 2017. szeptember 2-4 közé időzíti a velencei utazás kivitelezését, mert akkor kerül megszervezésre a Regatta.

Ugyanis ez az esemény évről-évre turisták ezreit vonzza ebbe a csodálatos városba, természetesen a város messze földön híres látványosságai mellett. A világ legszebb hajós felvonulásának tartják a Regattát, aminek korabeli hangulata messze földön híres, ugyanis a felvonuló hajókon lévő személyzet pompás, középkori kosztümben feszít.

Már maga ez a látvány is csodálatos, ehhez még hozzájárulnak a gyönyörűen feldíszített hajók is, amelyek méltóságteljesen úsznak a Grand Canalon. Amikor vége van a hajós felvonulásnak, akkor a kis utcák megtelnek vidám emberekkel és folytatódik a színpompás karneváli hangulat. A velencei utazás kitűnő családi program is lehet, hiszen a város egyedi, csodálatos világa nagyon hamar, szinte első látásra rabul ejti az ember szívét.

Foglalja le a helyeket a szeptemberi utazásra már most, amit egyszerűen megtehet a velenceiregatta.hu weboldalon! Ugyanitt olvashat a különböző programokról, valamint a hajós esemény történetéről egyaránt. Fakultatív kirándulások lehetősége is adott a velencei utazás során, ennek keretében látogatást lehet tenni Murano szigetén, ami az üvegmesterségéről vált világhírűvé, illetve ennek színes, hangulatos házacskái is érdekes látványt nyújtanak.