Visszérkezelés vadgesztenye krémmel

Visszérkezelés vadgesztenyével
Visszérkezelés vadgesztenyével
Visszérkezelés vadgesztenyével

Sajnos, napjainkban nagyon sok ember küszködik különböző visszeres problémákkal, ráadásul sokan kizárólag esztétikai gondnak tartják, pedig komoly szövődményei is lehetnek, amennyiben nem kezelik, hiszen ez egy súlyos érrendszeri betegség. Nagyon fontos tehát a visszérkezelés, de vajon milyen termékekkel a leghatékonyabb? A vadgesztenye és sok más gyógynövény egyre népszerűbb a visszér betegségektől szenvedő emberek körében és talán nem véletlenül.

A 70-es években elkezdett kutatások alapján bebizonyosodott, hogy a vadgesztenye legértékesebb hatóanyaga az Aescin, ami csökkenti a gyulladásokat, duzzanatokat és feszesíti, megerősíti az érfalakat. A Hillvital webáruházában kapható Varikoflex balzsam fő alkotóeleme a vadgesztenye, természetesen tizenhárom másik gyógynövény társaságában.

Tökéletesen megfelel visszérkezelés esetében, de vigyázni kell, mert megállapított trombózis esetében, a használata ellenjavallt. Lépjen be Ön is erre a weboldalra, ahol még több információt kaphat erről a remek balzsamról!