WC tartály osztott gombos lehúzóval

WC tartály
WC tartály

A lakóépületek és munkahelyek ma már gyakorlatilag elképzelhetetlenek megfelelően berendezett mellékhelyiségek nélkül. Az itt elhelyezett szaniterek választékában a WC tartály igencsak fontos szerepet kap. Egy megfelelő és jó minőségű ilyen jellegű berendezési tárgy sok éven keresztül biztosítja a toalett hatékony használatát.

Az egyszerű, ám mégis strapabíró WC tartály korrekt áron beszerezhető. A széles kereskedelmi kínálatból minden felhasználó meg tudja találni a leginkább megfelelő árfekvésű termékkategóriát. A számtalan formában és méretben kapható WC tartály némelyike további funkcióval is rendelkezik. A szerelés módját tekintve, a leginkább elterjedt a falra szerelhető típus mellett akad olyan is, ami beépíthető magába a falba, illetve monoblokkos megoldást alkalmaz.

A falon belüliek fémvázas szerkezettel rendelkeznek és gipszkarton kiegészítők alkalmazását igényik a falazatba való beépítés érdekében. A modernebb készülékek már fújt technológia alkalmazásával kerülnek le a gyártósorról, valamint hang- és páramegkötő burkolattal rendelkeznek. A korszerű WC tartály víz leengedése már nem meghúzható kar révén történik, hanem osztott gombos rendszer segítségével.

Az öblítővíz mennyisége a legtöbb változat esetében állítható, ezáltal igény szerint megoldható a költséghatékony működési mód. A monoblokkos rögzítésű víztároló hasonló a fali verzióhoz, azzal a különbséggel, hogy ezt magára a kagylóra kell rögzíteni. Az ilyen jellegű WC tartály leggyakrabban UV ellenálló műanyagból készül és kisebb helyigénye révén, könnyen beépíthető a szűkebb helyiségbe is. A gepeszcentrum.hu webáruházban van miből válogatni.