A fogas is lehet sokoldalú

fogas
Fogas

A praktikum és kényelem, valamint a rend megteremtése olykor tényleg apró dolgokon múlik. Itt van remek példaként a fogas, amire nemcsak kabátokat helyezhetünk fel, hanem megannyi más ruhadarabot is. Kis leleményességgel, még a gardróbok némelyikbe is beintegrálhatunk belőle néhány darabot, ha nem tetszik az eredeti elrendezés.

Leggyakrabban azonban előszobákban és fürdőkben jut főszerephez. Az évszázadok során nagyon sok változat született meg. A modern technikai újítások ezeket sem hagyta érintetlenül. A fogas számos elrendezésben, sokféle anyagból készülhet, így nincs más teendőnk, mint kiválasztani a térbe leginkább illeszkedőt.

Amit nyújtani tud ez a termékcsalád, az a nagyfokú elegancia, okos térkihasználás, minőség és tartósság, stílus, kreatív alkalmazás. Alumínium, antik, arany, króm, nikkel, műanyag, inox fogas egyaránt kapható a butorkellek.eu kínálatában. A kedvező árak, a gyors kiszállítás garantált feltételek. Mindezek mellett pedig csak annyi a dolgunk, hogy kitaláljuk, hol kapjon helyet a kiválasztott akasztó.