Sztorikocka minden alkalomra

sztorikocka
sztorikocka

Az együtt töltött minőségi idő minden család életében nagyon fontos, bár sokan hajlamosak azt hinni, hogy a gyermekek csak a korosztályuk társaságában érzik igazán jól magukat, de ez nem igaz, mert a szülőkkel, nagyszülőkkel is imádnak lenni. Egy olyan mesemondó, történetet elmesélő társasjáték a sztorikocka, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló szórakozást ígér.

9 darab átlagos méretű dobókocka található meg a dobozban, megannyi csodás történetet rejtve. A sztorikocka játékszabályai kifejezetten egyszerűek, a játékosok dobnak a dobókockákkal, majd beleszövik a 9 kidobott képet egyetlen kerek történetbe. Ez minden korosztálynak beindítja a fantáziáját, használatával varázslatos mesék születhetnek, a játékosok pedig remekül szórakoznak és sokat nevetnek közben. Nagyszerű elfoglaltságot nyújt ez a társas az egész családnak, a nagyszülőknek lehetőségük van az unokáikkal együtt játszani, csodálatos történeteiket a kicsik érdeklődve hallgatják. De ők sem maradnak ám ki a mesélésből! Átéléssel, hihetetlen fantáziával képesek történeteket mesélni a játékostársaiknak, amit azok lélegzetvétel nélkül, ámulva hallgatnak.

Remek családi programot lehet szervezni egy sztorikocka segítségével, amit akár el is vihetnek a kicsik a nagyszülőkhöz. Így a finom vasárnapi ebéd után, az egész família leülhet játszani, mókázni. Ennél nagyobb örömet nem is lehetne szerezni a nagymamának, nagypapának. Persze, a sztorikocka gyerekzsúrok vagy születésnapok, ünnepek alkalmával is jól jön, hiszen a gyerkőcök szívesen játszanak vele. A termék egyszerűen és gyorsan megrendelhető az okosjatek.hu webáruház kínálatából.