A gyors home delivery minőséggel párosul.

home delivery
home delivery
home delivery
home delivery

Az éhes ember van, hogy legszívesebben a saját otthonában fogyasztana el valamilyen kedvére való ételt –ráadásul úgy, hogy az adott étel nincs is kézközelben. 2018-ban szerencsére a házhoz rendelés, a Trófea home delivery lehetősége már minden kisebb-nagyobb városban adottnak mondható, így aztán akkor sem kell lemondani a meleg ételről, ha a pénztárcánk kinyitásán felül másra nem vagyunk hajlandóak éhségünk csillapítása érdekében. Mi most a Trófea Étterem rendelési oldalát mutatnánk be Önnek:

A Trófea kiszállítva másképpen „működik”

Aki ismeri a Trófea Grill Éttermet mind brandet, az pontosan tudja, hogy egy különleges étteremláncról van szó, hiszen a vendégek ezeken a helyeken mind korlátlan mennyiségben tudnak fogyasztani – legyen szó ételről vagy italról! A Trófea korlátlan jellegét az adja, hogy a vendég nem az egyes ételek után fizet, hanem magáért a korlátlan fogyasztás lehetőségéért. Természetesen, amikor kiszállításra kerül az étel, akkor még a Trófea sem tudja megtenni azt, hogy ne lássa el egyedi árcímkével minden tételét. Így Ön, ha a fenti címről rendel magának ételt, az után fog fizetni, amit előzőleg a virtuális kosarába helyezett.

Milyen ételek érhetőek el a Trófeánál?

Jelen vannak a már jellegzetesnek mondható grillezett ételek is, de emellett nagyon sokféle egyéb étekből is válogathat az éhes ember: akad előétel, leves, tésztaétel, pizza vagy éppen saláta is, így tényleg mindenki meg tudja találni a hangulatához, egyéni igényéhez leginkább passzoló megoldást.

Mikortól kezdődően szállít ki a Trófea?

Ön már délelőtt kilenc órától leadhatja a megrendelését, amit tíztől ki is szállít már az étterem. Ha a megrendelésére nem kap automatikusan generált e-mailt, akkor érdemes felhívnia a Trófeát, ugyanis könnyen lehet, hogy valamilyen technikai hiba merült fel a rendelés kapcsán!

Mi a teendő, ha valaki ragaszkodik a korlátlan étkezési lehetőséghez?

Ebben az esetben az egyetlen járható út valamely közeli Trófea Étterem felkeresése lesz, hiszen korlátlan mennyiségben csakis éttermi körülmények között tudja a Trófea kiszolgálni a vendégeket – házhozszállítva nem!

A kiszállított ételek azoknak is kedveznek, akik bár szeretik az Trófea ízeit, mégsem akarnak egy nagyobb összeget a pénztárnál hagyni azért az egyetlen adagért, amit az étteremben megennének.